някой слагал ли газов инжекцион на Е65

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 760LI

Re: някой слагал ли газов инжекцион на Е65

Мнение от bubi23 » 23 Апр 2012, 22:23

Disasterr написа:Хах, само баровци с тея седмици бе. :D Стандарта на живот, не се изразява в това колко пари ще подариш на Лукойл, за да казваш, че 'не се занимаваш с глупости, твойта само на бензин' :D С удоволствие ще карам 760 с качествена уредба и ще съм по-напред от ония спонсор, не щото е по-баровец, а точно защото парите имат цена, а не всички я знаят ;) Въпроса е, кой слиза от седмицата, не на какво я кара!

Здравейте, тъпо е да се слага газ на 7ца, но като се има предвид цената на бензина от 2,70лв. сега, а до година и цена от 3лв- и нагоре (може и 5лв. да стане), наистина човек може да се замисли да сложи газова бутилка. От извесно време и аз се замислям само че незнам дали е възможно да се сложи на 12V - 760Ли, разхода ми е доста висок на градско, пада значително на извънградско но пак е доста,25 градско след последния ъпдейт, и 15 извън градско, ако някой е запзнат дали е възможно да се слага газова система на такава кола ще съм благодарен да прочета някои коментари.

Потребител
Аватар
Кара: всичко

Мнение от ssivov » 25 Апр 2012, 9:19

bubi23 написа:
Disasterr написа:Хах, само баровци с тея седмици бе. :D Стандарта на живот, не се изразява в това колко пари ще подариш на Лукойл, за да казваш, че 'не се занимаваш с глупости, твойта само на бензин' :D С удоволствие ще карам 760 с качествена уредба и ще съм по-напред от ония спонсор, не щото е по-баровец, а точно защото парите имат цена, а не всички я знаят ;) Въпроса е, кой слиза от седмицата, не на какво я кара!

Здравейте, тъпо е да се слага газ на 7ца, но като се има предвид цената на бензина от 2,70лв. сега, а до година и цена от 3лв- и нагоре (може и 5лв. да стане), наистина човек може да се замисли да сложи газова бутилка. От извесно време и аз се замислям само че незнам дали е възможно да се сложи на 12V - 760Ли, разхода ми е доста висок на градско, пада значително на извънградско но пак е доста,25 градско след последния ъпдейт, и 15 извън градско, ако някой е запзнат дали е възможно да се слага газова система на такава кола ще съм благодарен да прочета някои коментари.

А според мен, отговора на всичко се крие в Зелената карта за Америка(може и бригада).Иначе има една много хубава Българска поговорка - Икономията майка на мизерията. :D
"Само каква ирония! Най-скъпото нещо на света - мечтите - са безплатни."

Потребител
Аватар

Мнение от lanhol » 29 Окт 2013, 20:28

bubi23 написа:

Колега, какво стана сложи ли си газ? Аз попитах в PowerGas и там казаха, че на V12 може да се сложат две системи за V6 с общ ком. и по мой сметки цената според марката е от 3000 до 4000 за система от висок клас с екстрите, които предлагат там. В сервиза са направили най-мощния автомобил на газ в БГ Mercedes CLS AMG V8 600+ HP.

Предишна

Назад към Е65/E66