е65 745и прекасват 2 цилиндара
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mjoro_318is
- Потребител
-
- Кара: bmw 745
- Мечтае да кара: bmw m6 f12
е65 745и прекасват 2 цилиндара
здравейте колеги ако може някой да даде съвет,имам следния проблем когато работи на място колата прекасва 2-ри цилиндър след това и шести това показва след като я закачиме.смених бубини свещи и никаква промяна,когато карам изван града този проблем не се появява работят всички цилиндри не глъхне не прекъсва,слизам на някоя бензиностанция оставям я запалена и започва да прекасва гася запалвам и се оправя на следващото спиране пак прекасва 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: е65 745и прекасват 2 цилиндара
mjoro_318is написа:здравейте колеги ако може някой да даде съвет,имам следния проблем когато работи на място колата прекасва 2-ри цилиндър след това и шести това показва след като я закачиме.смених бубини свещи и никаква промяна,когато карам изван града този проблем не се появява работят всички цилиндри не глъхне не прекъсва,слизам на някоя бензиностанция оставям я запалена и започва да прекасва гася запалвам и се оправя на следващото спиране пак прекасва
Колега, какво означава това, че прекъсват 2-ри и 6-ти цилиндър и какво точно сте хванали с диагностиката- губи се искрата, губи се впръскването от дюзите или сте гледали с INPA engine roughness

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: е65 745и прекасват 2 цилиндара
При тоя мотроник, инпа непреде
провери клапаните за вентилация в капаците на главите. Почти съм сигурен,че са се скапали.

4 мнения
• Страница 1 от 1