E65 / PIN код стартиране на двигателя
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
E65 / PIN код стартиране на двигателя
Въпросът ми е дали в менюто на E65 има опция за заключване на запалването с ПИН код?
При E38 може да се слага код, без който колата не може да се запали (освен ако не се откачи акумулатора и след това да се изчакат 10 минути)?
При E38 може да се слага код, без който колата не може да се запали (освен ако не се откачи акумулатора и след това да се изчакат 10 минути)?
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: E65 / PIN код стартиране на двигателя
Не съм чувал досега за подобно заключване,това приоритет само на "седмиците" ли е?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Re: E65 / PIN код стартиране на двигателя
Ами моята (Е38) я заключвам всеки път като изгася двигателя (на борда има бутон "BC" и после "CODE"). Ако се опиташ да запалиш - нищо не се случва без да въведеш PIN кода. Ако го въведеш грешно 3 пъти почва да пищи като луда. Ако забравиш кода (или да го объркаш, както ми се случи 2 пъти), изключваш от контакт, откачаш акумулатора, изчакваш 5 минути, закачаш го, чакаш 10 минути и тогава може да запалиш. Дори да имаш оригинален ключ и т.н. и т.н. без ПИН кода нищо не става.
Ако закачиш акумулатора по-рано - пак пищи, ако пробваш с друг ПИН след разкачане/закачане на акумулатор - 1 опит и пак пищи и т.н, ако пробваш да запалиш - пак пищи. Общо взето доста шумна "функция".
Чудех се дали при Е65/66 има подобна опция.
Ако закачиш акумулатора по-рано - пак пищи, ако пробваш с друг ПИН след разкачане/закачане на акумулатор - 1 опит и пак пищи и т.н, ако пробваш да запалиш - пак пищи. Общо взето доста шумна "функция".

Чудех се дали при Е65/66 има подобна опция.
3 мнения
• Страница 1 от 1