Накладки 730д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- JJunior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е65
Re: Накладки 730д
Предишните ми бяха текстар ... разликата е от небето до земята ... феродото не може да му стъпи на малкия пръст ...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
PAGID и TEXTAR са брандове на един и същ производител. Фирмата се казва TMD Friction. Като там топ бранда е TEXTAR.
Също така имат други брандове, но с по-лошо качество. Къде с по-лошо, къде с по-добро. Те са PAGID, MINTEX, DON.
При TRW случая е подобен, само че там топ бранда е TRW, а останалите са REMSA, ROADHAUSE, WOKING.
Сами си правете изводите.
Също така имат други брандове, но с по-лошо качество. Къде с по-лошо, къде с по-добро. Те са PAGID, MINTEX, DON.
При TRW случая е подобен, само че там топ бранда е TRW, а останалите са REMSA, ROADHAUSE, WOKING.
Сами си правете изводите.

- bubi23
- Потребител
-
- Кара: 760LI
Ето в немският "E-BAY" АТЕ задни без отстъпка са 26 euro:
http://www.ebay.de/itm/BREMSBELAGE-HINT ... 5384wt_986
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
малко са минали покрай ATE 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bubi23 написа:Ето в немският "E-BAY" АТЕ задни без отстъпка са 26 euro:
Земи си страшни са

- bubi23
- Потребител
-
- Кара: 760LI
Здравейте,
преди няколко дни си смених накладките - предни и задни в сервиз на БМВ и за цялата работа + диагноза и изчистване на грешките платих 400 евро. Незнам но мисля че в БГ е доста по скъпо и затова си мисля че колегата ПИРОНКОВ е прав и можем да отворим нова тема и едно писмо да напишем до БМВ БГ.
преди няколко дни си смених накладките - предни и задни в сервиз на БМВ и за цялата работа + диагноза и изчистване на грешките платих 400 евро. Незнам но мисля че в БГ е доста по скъпо и затова си мисля че колегата ПИРОНКОВ е прав и можем да отворим нова тема и едно писмо да напишем до БМВ БГ.
bubi23 написа:Здравейте,

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Сменял съм доста накладки от българския пазар, TRW, PAGID, TEXTAR, ATE, DELFI и други кучи марки... италианки и други подобрни
. Лично за мен най добри са TRW... меки, не скърцат, спират отлично ... след това са АТЕ, малко по твърди но също така отлични.. ТЕКСТАР, определено не ми харесаха, Паджид и те същата боза, за италянките няма да говоря, там само ако искате да хвърляте дискове ужасно скоро... и при тва да страдате през цялото време до тогава. 

TRW само не съм пробвал...възможно е да са мн хубави...но да кажеш, че Ате са по хубави от ТЕХТАR не може да ме съгласиш...
Ате като им останат 15000км живот и започват да свирят като товарна композиция...
купувам консумативи само от оторизирани представители така, че вероятността за менте е много малка. За сега съм доволен от Текстар... 
Ате като им останат 15000км живот и започват да свирят като товарна композиция...

- PJsexy
- Потребител
-
- Кара: BMW E65
Още преди казах,аз карам с TRW...най добрите накладки...
Textar,Pagid .... като минат повечко км и почва свиренето 

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2