положение на подглавници
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
положение на подглавници
Колеги, понеже при мен височината на предните подглавници (или както се наричат там), зависи от положението на седалката,
има ли начин сам да ги регулирам, и може ли да се свалят без да се разглобява седалката?
има ли начин сам да ги регулирам, и може ли да се свалят без да се разглобява седалката?
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: положение на подглавници
колега не те знам кой седалки си, ама при мене всичко се мърда на всякъде без да се разглобява седалката
а иначе ако не стане с разглобяване върти с флексо и да не ти пука

а иначе ако не стане с разглобяване върти с флексо и да не ти пука

И при мен всичко се мърда на всякъде, само подглавниците се вдигат и пускат според това накъде движа седалката.
Когато движа седалката напред подглавника пада, назад се вдига. Дразни ме, че са вдигнати и немога да ги сваля отделно, без да мърдам седалката. На задните като седне някой те се вдигат, но има копчета за регулиране, на предните нямам копчета за независим реглаж.
Когато движа седалката напред подглавника пада, назад се вдига. Дразни ме, че са вдигнати и немога да ги сваля отделно, без да мърдам седалката. На задните като седне някой те се вдигат, но има копчета за регулиране, на предните нямам копчета за независим реглаж.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ше ти го кажа така: Копче има и за предните, само треа да уцелиш комбинацията 
п.с. и до като сме на темата, мога ли да си напомпам гумите, че нещо ми се виждат меки а пък още не са за смяна

п.с. и до като сме на темата, мога ли да си напомпам гумите, че нещо ми се виждат меки а пък още не са за смяна

asasin18 написа:ше ти го кажа така: Копче има и за предните, само треа да уцелиш комбинацията
ще ти го кажа така: като знаеш кажи коя е комбинацията,
гумите ако ги спаднеш може и да станат за смяна.
5 мнения
• Страница 1 от 1