Въпрос за газово!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за газово!!!
Въпроса ми засяга колата 760 около 2002-2003 година(с тази маска). Просто се интересувам ако се сложи газово какво би станало, какви са вижданията ви. Не ме упреквайте, че на такъв двигател газово и т.н просто информативно се интересувам. Коко би дало разход на газ? Колко от тези 445коня биха се използвали от газ примерно. Ще има ли разлика в шума на двигателя и т.н. Всякъкви такива въпроси и мнения ще са ми от полза. Много ви благодаря!!!
Re: Въпрос за газово!!!
приятел не мога да не ти пиша...760i и да слагаш газ...или трябва да ти я дават без пари...или си луд!
1. Газова уредба за тази кола ще е над 5-6 000лв.
2. Поддръжката на тази версия...камоли да се кара на газ ще е убийствена...
По добре си вземи нещо което ще може да поддържаш...
ако ще е бензин на газ...вземи си 735...745 мах
1. Газова уредба за тази кола ще е над 5-6 000лв.
2. Поддръжката на тази версия...камоли да се кара на газ ще е убийствена...
По добре си вземи нещо което ще може да поддържаш...
ако ще е бензин на газ...вземи си 735...745 мах
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
На кола V12 разходът за бензин ще ти е най-малкия разход 

I love the sound of V8 in the morning...
Аз не съм тръгнал да слагам. Просто информативно се интересувам
Благодаря ви за отговорите.

Колега, аз обмислям варианта за 745 с газов инжекцион.Преди карах 5-ца 520и шестак.Имах газов инжекцион и бях много доволен.Шума си е същия ,както на бензин,вървежа си е същия и ускурението,единствено макс. скорост ми падна с 5 км.На газ беше по-малка естествено.Иначе допълнителния разход беше смяна на филтър и газов клапан на 10 хил. км.-цена 110 лв.За осмака обаче ще е малко по-скъпо,но това не е от значение.Проверката ми показа,че читава италианска уредба може да се сложи на цена около 2000-2200 лв.Иначе за Ланди -ренцо искат 2800,но пък се прави индивидуално за твоята кола и комп в Холандия при поръчка от твоя страна.Предполагам 745 ще гори около 18-20 л газ в града и около 10-12 л извънградско.За 760 с около 2-3л отгоре.Поздрави! 

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Приятелски съвет - първо се поинтересувай колко струват консумативите за 760и
Ако не са ти проблем мисля, че ще можеш спокойно да я караш на бензин 

ахаха да верно е... аз гледам на моята колко е...а ми обясняваха, че при 760 вече нещата стоят по-още по-различен начин 

7 мнения
• Страница 1 от 1