Впечатленията ви от 7 серия е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- andro_petrov
- Потребител
-
Впечатленията ви от 7 серия е65
Здравейте на всички пичове от форума.преди около месец си купих bmw 754i е65 2004г,чудех се дали да е бензин или дизел и най накрая се спрях на бензина.верно разхода е по голям но всяко удоволствие се заплаща.та мисълта ми е ако може да споделите най честитте проблеми с който сте се зблъсквали.чудя се дали да и сложа чип,какво мислите?.има ли някакъв усезаем ефект за бензиновите коли.
Re: Впечатленията ви от 7 серия е65
Колега аз имам три 730д...и съм много доволен...не знам защо си взел бензин...та като кола на мен лично ми се вижда доста здрава и не съм забелязал кой знае какви дефекти. Даже от това което чета тук за новите модели направо е супер колата.
Като дефект от опит казвам а и четох, че им дефектират усилвателите ако има Про Лоджик 7...но това е и при другите модели с такава система. Също като при повечето модели след 2002 рейката ми се вижда малко слаба и бая хора я сменят. При мен я подмениха гаранционно на 80 000км някъде и сега вече нямам никакви проблеми. Добър избор си направил...иначе като цяло е здрава...

Като дефект от опит казвам а и четох, че им дефектират усилвателите ако има Про Лоджик 7...но това е и при другите модели с такава система. Също като при повечето модели след 2002 рейката ми се вижда малко слаба и бая хора я сменят. При мен я подмениха гаранционно на 80 000км някъде и сега вече нямам никакви проблеми. Добър избор си направил...иначе като цяло е здрава...
- andro_petrov
- Потребител
-
да ти кажа честно колега наистина на дизела отношението разход-динамика са много добри и е доста по рентабилна но си изпатих с няколко дизела и за това.моето лично мнение е че бензина е по лесен за подръжка,явно съм попадал на кофти коли преди,шанс?.а и разликата в цената е доста голяма.примерно аз тази си я купих за около 12500 лв в перфектно състояние с вградени телевизори на задните седалки,плейстеишън вграден и други глезотии.цената е такава защото си я купих от англия и си я карам там.а сносен дизел е около 20000 лв. не е малка разликата.мерси за отговора.за чипа нищо не каза или не си запознат?
Аааа с десен волан...ясно...е като си я караш там няма проблем. Газ и това е...не се бой колата е здрава и хубава. Отличен избор.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
ДОСТА ИНТЕРЕСНА ЦЕНА ЗА 2004 745!
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
здрасти колега продаваш ли 745 понеже и аз сам в англиа и постояано гледам за бмв 745 ако си решил да го продава6 скаипа ми е jojo_cambridge
- bobost
- Потребител
-
- Кара: bmw 745 e65 и х5
- Мечтае да кара: bmw 760 f02
- Детайли за колата: ако не е бмв не ме интересува
колега, аз карам 745 вече 4 години, и нямам никакви сериозни проблеми, а я карам както се кара едно бмв. за чипа те саветвам да не слагаш, защото се обърква газоразпределението на инжекциона, а и трябва да се сменя по често маслото въпреки, че борд компютъра не дава знак, е е за смяна.
8 мнения
• Страница 1 от 1