735 няма ниски и средни убороти...

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

735 няма ниски и средни убороти...

Мнение от kontrax » 06 Авг 2015, 13:53

Здравеите колеги нов съм в форума...Наскоро станах собственик на бмв 735в8 автомат....Бих искал да разкажа за проблем в които не съм сигорен че го имам... Не съм карал бмв друг път и затова пиша в форума преди да трагна по маисотри ....
Ще започна с паленето при студен старт ... Когато паля студена колата претирса докато не позагрее... все едно (кабел,свещ) не са както трябва ... когато работи 3-4мин се оправя и няма ядове после .... Но като я пораскарам и давам гас усещам че колата като чели пъпче в ниски и средни убороти и след 5 к уборота трагва да набира по добре ... Примерно давам гас на 1-ва до 30-40км са чуди да таргне ли да спре ли.. към 50 до 70 трагва добре .. при превклучване на втора до 90 пак така зачудва се и след 90 до 110 трагва по добре и така на всички предавки мине ли 5к уборота трагва да набира по добре.... Това не го усещах в началото но сега когато я покарах и започнах да го усещам .... И не мога да разбера това нормално ли е или си внушавам ...? :bchug:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: 735 няма ниски и средни убороти...

Мнение от Митко Стоянов » 07 Авг 2015, 10:26

Ходи на диагностика, колега, и докато ти тестват колата, вземи се ограмоти малко с някой начален буквар...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Е38