Претракване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- az777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лимузини
- Мечтае да кара: самолет
Претракване
Колеги искам да попитам на е38-цата ми като е студена като не съм я палил 1-2 дена примерно като я запаля се чува едно претракване от дясно и след 10 секунди се оправя.След това няма никакъв проблем нито претраква нито чука нищо.Това го прави само ако не е палена 1-2 дена примерно от какво може да е това
Последна промяна az777 на 12 Май 2015, 13:34, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Претракване
Добра идея е да кажеш и какъв е мотора...
- az777
- кандидат ентусиаст
-
извинявам се колега не съм задал и въпроса много точно.Мотора е 2.8 претракването не е от него а от дясната страна от окачването претропва 10 секунди и спири и после няма нито тропане нито хлобане.Възможно ли е да биалетка ?
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колега, така както си го написал излиза, че палиш колата и почва да претраква. Не казваш обаче дали се случва в движение или докато е на едно място.
Аз по-скоро бих те насочил към дискове и накладки. Нормално е като не е карана колата 1-2 дена да се натрупа боклук, ръжда и тн по диска и първите няколко метра да пристъргва и тн. Все пак, дай повече инфо, за да почнеме да хвърляме боба
Аз по-скоро бих те насочил към дискове и накладки. Нормално е като не е карана колата 1-2 дена да се натрупа боклук, ръжда и тн по диска и първите няколко метра да пристъргва и тн. Все пак, дай повече инфо, за да почнеме да хвърляме боба

- az777
- кандидат ентусиаст
-
Колата претраква като е на едно място от лявата страна не е от дисковете и накладките а се чува се едно има за смяна нещо по окачването.След 10 секунди се оправа и няма никакъв проблем.Това го прави само като е студена.Незнам защо така ако е нещо по окачването не би трябвало да спре след 10 секунди и всичко да е ок
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
az777 написа:Колата претраква като е на едно място от лявата страна не е от дисковете и накладките а се чува се едно има за смяна нещо по окачването.След 10 секунди се оправа и няма никакъв проблем.Това го прави само като е студена.Незнам защо така ако е нещо по окачването не би трябвало да спре след 10 секунди и всичко да е ок
Не го приемай като заяждане, ама информациата, която даваш е противоречива. Първо, цитирам "като е студена като не съм я палил 1-2 дена примерно като я запаля се чува едно претракване от дясно и след 10 секунди се оправя", второ "Колата претраква като е на едно място от лявата страна", последно от лявата или дясната страна е? При положение, че тракането го има когато колата е на едно място, то няма как да е от окачването, търси причината на друго място - клапани ли тракат, тампон на двигателя и тн.
- az777
- кандидат ентусиаст
-
Wierdo написа:az777 написа:Колата претраква като е на едно място от лявата страна не е от дисковете и накладките а се чува се едно има за смяна нещо по окачването.След 10 секунди се оправа и няма никакъв проблем.Това го прави само като е студена.Незнам защо така ако е нещо по окачването не би трябвало да спре след 10 секунди и всичко да е ок
Не го приемай като заяждане, ама информациата, която даваш е противоречива. Първо, цитирам "като е студена като не съм я палил 1-2 дена примерно като я запаля се чува едно претракване от дясно и след 10 секунди се оправя", второ "Колата претраква като е на едно място от лявата страна", последно от лявата или дясната страна е? При положение, че тракането го има когато колата е на едно място, то няма как да е от окачването, търси причината на друго място - клапани ли тракат, тампон на двигателя и тн.
не е клапани.Може ли да е от тампон на двигателя от дясната страна да е изтървал и като я паля като е студена да притриса и после всичко да е ок ?
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Тампона на двигателя няма как да притраква 10 секунди.Ако е тампон симптомите са други
- az777
- кандидат ентусиаст
-
speedtool написа:Тампона на двигателя няма как да притраква 10 секунди.Ако е тампон симптомите са други
а от какво може да е според теб ?
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Ами притракване може да има докато качи масло при клапаните примерно.В движение ли го прави или?
- az777
- кандидат ентусиаст
-
speedtool написа:Ами притракване може да има докато качи масло при клапаните примерно.В движение ли го прави или?
на място го прави
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Що не пробваш в някой сервиз?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

12 мнения
• Страница 1 от 1