Проблем спирачни светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Проблем спирачни светлини
Добър вечер колеги от известно време ми изписва следната грешка на борд компютъра "verify feux stop" точният превод е "провери спирачни светлини"
но всичко поне видимо свети дори и третият стоп но грешката си излиза почти всеки път при палене и гасене на колата. Друг проблем стана и преди 4-5 дни но за около 2-3 часа и изчезна светна ми АБС и блокажа, също изчезна и километража и изведнъж се оправи и до момента 2-3 дни всичко е наред, дали може двата проблема да са свързани или не? За едното четох че най вероятно е даттчик на някое колело но за грешката на борда не знам къде да търся решение
но всичко поне видимо свети дори и третият стоп но грешката си излиза почти всеки път при палене и гасене на колата. Друг проблем стана и преди 4-5 дни но за около 2-3 часа и изчезна светна ми АБС и блокажа, също изчезна и километража и изведнъж се оправи и до момента 2-3 дни всичко е наред, дали може двата проблема да са свързани или не? За едното четох че най вероятно е даттчик на някое колело но за грешката на борда не знам къде да търся решение
Re: Проблем спирачни светлини
Провери си крушките,ако са лед например те са с различно съпротивление и колата ги отчита като изгорели.
Също провери за наличие на влага в стоповете,която може да дава на късо и да вади грешки.
Също провери за наличие на влага в стоповете,която може да дава на късо и да вади грешки.
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Сложи по-силни крушки на стоповете-тези не "връщат" достатъчно напрежение към компа и той си мисли,че са изгорели.По другия въпрос,ако не се лъжа беше заден ляв датчик.Дори сега да работи скоро ще замине напълно
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
сега проработи като светне пак ще го сменя заден десен четох че е но 1 от двата ще е а със крушките нямах време тия дни да обърна внимание какво се случва
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
При мен го имаше същия проблем... дори смяна на стоповете не оправи нещата... накрая се оказа... LCM-а... смених LCM по друга причина и тоя проблем със стоповете също изчезна...
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
waterboy написа:Добър вечер колеги от известно време ми изписва следната грешка на борд компютъра "verify feux stop" точният превод е "провери спирачни светлини"
Колега провери си куплунзите на крушките.Често правят мизерии.Коя година е колата?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Имай в предвид, че това съобщение може да се показва и когато крушката в близко бъдеще ще изгори, а в момента да си е наред 

7 мнения
• Страница 1 от 1