Въпрос за телефон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
Въпрос за телефон
Здравейте.
Имам следният проблем.
Когато дам на контакт се чува шум 1-2 сек. И дисплея на телефона светва заедно с бутон-кръгче и в него точка,но веднага след това угасва.И до там.когато натосна бутона на телефона/кръгче с точка вътре/ светва отново,но после изгася отново.
Може ли съвет,от какво може да е и как мога да го оправя?
Колата е 728 95г
Благодаря!
Имам следният проблем.
Когато дам на контакт се чува шум 1-2 сек. И дисплея на телефона светва заедно с бутон-кръгче и в него точка,но веднага след това угасва.И до там.когато натосна бутона на телефона/кръгче с точка вътре/ светва отново,но после изгася отново.
Колата е 728 95г
Благодаря!
Последна промяна Svillisimmo на 29 Яну 2015, 23:17, променена общо 1 път
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Телефон
Svillisimmo написа:Здравейте.
Имам следният проблем.
Колата е 728 95г
Благодаря!
Вероятно е сменян модула или самата слушалка и не се познават много много. Не мене ми беше така като си играх с един модул да тествам едни неща. Вероятно някой си е играл някога или е взел неправилна слушалка/модул и така го е оставил. Възможно е и друг проблем ама ме съмнява.
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
Re: Телефон
Беше извадена буксата и счупено чоп ето.Поднових я с нова като спазих подредбата на цветовете на жичките.Възможно ли е да е от неправилна подредба на цветовете?
Също и оригиналното радио е подменено с мп3 и лявата страна на волана не функционира-може ли и това да е причина?
Също и оригиналното радио е подменено с мп3 и лявата страна на волана не функционира-може ли и това да е причина?
3 мнения
• Страница 1 от 1