Купувам бензиново Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Купувам бензиново Е38
Знам, че мястото на темата не е тук, но тук ще бъде видяна от собственици на Е38, така че се надявам да не бъде преместена.
От доста време гледам обявите, но така и не успях да намеря задоволителна оферта, затова предлагам на собственици, които не са обявили колите си за продажби, но са склонни да ги продадат на определена цена да ми пишат, а вече и ако мен ме устройва, можем да направим пазарлъка.
Просто и ми омръзна да разговарям с измамници и с идиоти по телефона и да питам колата има ли сервотроник и да ми отговарят, че то т'ва нещо по-новите коли го имали
Изискване колата да е бензинова - може 728, 735, 740 и да има ДСЦ, тоест или фейслифт на първите две или 740 след 97-ма. Ако е с газ, още по-добре
От доста време гледам обявите, но така и не успях да намеря задоволителна оферта, затова предлагам на собственици, които не са обявили колите си за продажби, но са склонни да ги продадат на определена цена да ми пишат, а вече и ако мен ме устройва, можем да направим пазарлъка.
Просто и ми омръзна да разговарям с измамници и с идиоти по телефона и да питам колата има ли сервотроник и да ми отговарят, че то т'ва нещо по-новите коли го имали

Изискване колата да е бензинова - може 728, 735, 740 и да има ДСЦ, тоест или фейслифт на първите две или 740 след 97-ма. Ако е с газ, още по-добре

- mslmisko
- кандидат ентусиаст
-
Re: Купувам бензиново Е38
колега би ли споделил коя кола конкретно не ти харесаха по обявите...?
и по точно ако си ходил на оглед за някоя, да не се расходим излишно...
и по точно ако си ходил на оглед за някоя, да не се расходим излишно...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
740iL 06.98 individual интересува ли те?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има тема за целта, малко по-нагоре... там можеш да питаш за конкретни коли и коментар... това е технически раздел.
4 мнения
• Страница 1 от 1