За триене

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

За триене

Мнение от Amateur » 08 Дек 2014, 23:40

Колеги спрял съм се на една 728-ца която има разни забележки.Човека каза че при висока скорост тресе за смяна са предните дискове,също така таблото има изгоряли пиксели и не се вижда.По предницата имало да се сменява накрайник кормилен или биалетка и той незнае точно,също така заден носач.Въпроса ми е колко пари са тези неща?Също така към стоковото радио може ли да вържа CD Changer,вече разбрах че немога да сменя управлението на климатроника това с врътките и да сложа дигитално.Автомобила няма парктроник,95 година е с ГИ Фобос разход градско 18-20,извънградско 11-12. Ето я http://www.cars.bg/c777601 заслужава ли си парите според вас като я сметнем на 4700 примерно.
Последна промяна Amateur на 12 Дек 2014, 20:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Re: Няколко въпроса за 728

Мнение от bobeca111 » 09 Дек 2014, 0:02

Колата беше в гр.Кубрат преди това,на мой познат години наред. Обърни внимание на ръждата .и претапицирания салон. Другото ще го споделиш с нас предполагам, след като я огледаш на живо, ако все още не си ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amateur » 09 Дек 2014, 0:09

bobeca111 написа:Колата беше в гр.Кубрат преди това,на мой познат години наред. Обърни внимание на ръждата .и претапицирания салон. Другото ще го споделиш с нас предполагам, след като я огледаш на живо, ако все още не си ;)

Днес я огледах,тези неща ми ги каза собственика дето съм ги изброил.Браво на момчето че не спести нищо ръжда имаше леко тръгнала на двата задни калника но нищо фрапиращо.От долу не съм я гледал защото нямаше как.Салона незнам претапициран ли е но е в перфектно състояние.Живи здрави преди празниците или догодина :D ще отида да я тествам на дъгло малко ако човека се съгласи и ще я метна на диагностиката да видя кво що и така.Другото което не ми хареса че гофрето около дебитомера беше омотано с нещо като изолирбланд и имаше туба 1л. масло тотал под капака която беше нова и наполовина пълна може би гори масло.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: миньол

Мнение от speedtool » 10 Дек 2014, 20:43

Аз лично съм я пробвал колата-продава се от доста време-не я купих съответно.Дори се чудех дали въобще да я гледам,защото и самия пич изглежда не знае какво кара "728 V6".Пича е коректен,но по колата има доста за правене докато стане 7мица
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amateur » 10 Дек 2014, 23:29

speedtool написа:Аз лично съм я пробвал колата-продава се от доста време-не я купих съответно.Дори се чудех дали въобще да я гледам,защото и самия пич изглежда не знае какво кара "728 V6".Пича е коректен,но по колата има доста за правене докато стане 7мица

Точно,той пича каза че не я е пускал той обявата.Иначе е коректен да каза си всичко както си е но наистина има доста за правене и според мен за тия пари не си заслужава.
Днес гледах една друга 728-ца външно беше по грозна от миналата,вътрешно по-скоро не,е имаше навигация и беше с оригинална кожа но пък с скъсан волан и протрити копчета на волана и без подгрев... също така човека каза че сутрин на газ докато е студена прекъсвало защото като я настъшиш повечко и газта ставала на бучки и за това прекъсвала хаха по-смешно нещо не бях чувал.Инжекциона беше Бардолини хубав,по негови думи слаган в сервиз за 1500лв по моя гледна точка е слагана от майстор защото филтъра беше много калпаво сложен в смисъл маркуча срязан и там сложен филтъра и хванат с 2 скоби което не ми изглеждаше удачно баси аз на Е36 сложих в Powergas и няма такава красота на инжекциона отделно че за 2 години никога не ми е правил никакви проблеми и я продадох.Пък и не иска да свали от цената 6000 твърдо

Последната ми надежда засега е http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=89eium

Но пък няма ел.седалки.Другия вариант е да взема без газ и аз да сложа но няма хубава черна до 6000лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 11 Дек 2014, 18:58

АБе кола по цвят не се избира. Моя съвет е да търсичш читава, а не черна. Една черна мога да ти продам за под 6000, ама ела със самосвал и лопата :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: За триене

Мнение от boris » 13 Дек 2014, 9:53

Това да не ти е търговския раздел та темата да е за триене :mhihi:

Инак по темата, напоследък такива Е38ци се навъдиха, че ме е срам да ги гледам, камо ли да ги карам... :(
Но колите не са виновни де, виновни са собствениците им :mhihi:
Изображение

Назад към Е38