Въпрос относно 735 и 740 !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно 735 и 740 !
Здравейте,колеги ! От доста време искам да си купя Е38 и май най-после този момент дойде. Работата е там,че сум се спрял на 740 ( 4.4 мотора) , но тук за момента няма почти никакъв избор,а от Германия ще ми излезе доста солено. Спрях се като компромисен вариант на една 735. Доста изчетох из форума за тези мотори ,понеже като цяло не съм мн мн запознат и гледам ,че почти всички препоръчват 4.4 мотора.Въпросът ми е ,толкова ли голяма е разликата във вървежа м/у 740 и 735 ,и много по-тромав ли е 3.5 мотора. Ще съм мн благодарен за мнения ,понеже не съм от разбирачите !
П.С : мисля колата да се кара на газ евентуално !
Благодаря предварително !

- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Re: Въпрос относно 735 и 740 !
И в двата варианта храниш кон. Само дето, при 735 яздиш катър...
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
larry_boy написа:И в двата варианта храниш кон. Само дето, при 735 яздиш катър...
Точно така е. Много точно казано! Нямам какво да добавя към мнението на колегата, освен моето скромно мнение, че ако е гарга, нека да е рошава! Скачай на 740!

Проблемът е ,че 4.4 мотора няма почти никакъж избор ,повече обяви има за 735,а както казах вече от чужбина ще ми излезе доста солено ,а съм с определен капитал 

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
rockyyyy написа:Проблемът е ,че 4.4 мотора няма почти никакъж избор ,повече обяви има за 735,а както казах вече от чужбина ще ми излезе доста солено ,а съм с определен капитал
В мобилето има много повече 740 отколкото 735-ци.Много зависи какви пари си приготвил за да казваш че няма никакъв избор.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
rockyyyy написа:Здравейте,колеги ! От доста време искам да си купя Е38 и май най-после този момент дойде. Работата е там,че сум се спрял на 740 ( 4.4 мотора) , но тук за момента няма почти никакъв избор,а от Германия ще ми излезе доста солено. Спрях се като компромисен вариант на една 735. Доста изчетох из форума за тези мотори ,понеже като цяло не съм мн мн запознат и гледам ,че почти всички препоръчват 4.4 мотора.Въпросът ми е ,толкова ли голяма е разликата във вървежа м/у 740 и 735 ,и много по-тромав ли е 3.5 мотора. Ще съм мн благодарен за мнения ,понеже не съм от разбирачите !![]()
Ти ако си решил с/у 3500лв да вземеш e38 и да е читаво , нормално и в Германия да не намираш. В немско може да се намери много по-читава за същите пари като тук или дори по-евтино , но не и за без пари.
Е38 не се взима с пари за голф 3 защото после тоя форум щи се види тесен от към въпроси какво е това и как се ремонтира.
omegaart написа:rockyyyy написа:Здравейте,колеги ! От доста време искам да си купя Е38 и май най-после този момент дойде. Работата е там,че сум се спрял на 740 ( 4.4 мотора) , но тук за момента няма почти никакъв избор,а от Германия ще ми излезе доста солено. Спрях се като компромисен вариант на една 735. Доста изчетох из форума за тези мотори ,понеже като цяло не съм мн мн запознат и гледам ,че почти всички препоръчват 4.4 мотора.Въпросът ми е ,толкова ли голяма е разликата във вървежа м/у 740 и 735 ,и много по-тромав ли е 3.5 мотора. Ще съм мн благодарен за мнения ,понеже не съм от разбирачите !![]()
Ти ако си решил с/у 3500лв да вземеш e38 и да е читаво , нормално и в Германия да не намираш. В немско може да се намери много по-читава за същите пари като тук или дори по-евтино , но не и за без пари.
Е38 не се взима с пари за голф 3 защото после тоя форум щи се види тесен от към въпроси какво е това и как се ремонтира.
Така е ,съгласен съм с теб ! Но относно това,че в мобилето имало повече 740 от 735 (визирам българското) ,не е никак така,понеже всеки ден го предглеждам. Иначе съм предвидил едни 8-9000 лв. за такава кола ,а в Германия читавите след 99 год. са доста по-скъпи (като включим да има почти всички екстри).Не е нормално 20 годишна кола да е към 6-7000 евро според мен !
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Така е ,съгласен съм с теб ! Но относно това,че в мобилето имало повече 740 от 735 (визирам българското) ,не е никак така,понеже всеки ден го предглеждам. Иначе съм предвидил едни 8-9000 лв. за такава кола ,а в Германия читавите след 99 год. са доста по-скъпи (като включим да има почти всички екстри).Не е нормално 20 годишна кола да е към 6-7000 евро според мен 
За 8-9000 ще вземеш добър автомобил!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако говорим за цени, читава 735/740 може да се вземе и за по-малко пари, но няма да е късна година и с много екстри... малко или много всичко опира до състояние, НО и години и екстри...
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Аз смятам, че много зависи какъв преход правиш и колко държиш на тези работи. Аз имам 740i и не бих го заменил за 735 без никога да съм карал 735i! Но ако си доволен как върви 20-ката ще си очарован от 35-цата! Все пак, когато имаше мита м50б20ту беше изтребител! 

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
Проблемът е,че аз имам точно определени критерии,по които търся конкретния модел,а такива 7ци едно,че са редки и 2ро-че са доста скъпи за мен ,над 10 000 лв
Явно ще трябва да се потрудя повечко ,докато се сдобия с такъв модел !

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Аз имах 535i и беше много добре като машина,вървеше си супер.Незнам как е при 735,но мисля,че разлика няма да има особено,като се има в предвид,че караш лимузина,а не М-ка. 
Важно е колата да е читава.За да нямаш грижи с нея.Сега карам 740i и тя ми харесва,за сега никакви проблеми не прави.Гледай и внимавай какво взимаш.По-добре по-стар модел ,но по-запазен и по-скъп от колкото по-нов и в окаяно състояние.

Важно е колата да е читава.За да нямаш грижи с нея.Сега карам 740i и тя ми харесва,за сега никакви проблеми не прави.Гледай и внимавай какво взимаш.По-добре по-стар модел ,но по-запазен и по-скъп от колкото по-нов и в окаяно състояние.

Nasko_325TD написа:Аз имах 535i и беше много добре като машина,вървеше си супер.Незнам как е при 735,но мисля,че разлика няма да има особено,като се има в предвид,че караш лимузина,а не М-ка.
Колега,коя год. ти е 7мицата и откъде си я взе,от Бг ли ?
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
97г. от Германия 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2