За нравите и хората!!

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

За нравите и хората!!

Мнение от predel » 07 Ное 2014, 16:36

Уважаеми колеги,
Искам да споделя с вас малко опит, който би бил полезен. И така:
Около 10 Септември пуснах обява, че търся механизъм за стъкло (стъклопакет) и съответно получих няколко "оферти" за закупуване. След като ги попропчетох, реших да се обадя на един от продавачите. Ника му във форума е evtimcho_g60. Обадих се на любезно предложения телефон за връзка и се уговорихме за пращане (условието бе да е след 23-25 Септември). Цената ме устройваше и бях доволен. На 23 Септември получих писмо, че продавача щял да пътува в чужбина и да побързам с покупката, тъй като няма да го има поне 8-9дни. Обадих се по телефона и в разговора се разбрахме, че ще взема механизма заедно с модул за парктроник. "Колегата" каза, че това били неща от негова стара кола и останали в "мазето" му. Изрично попитах за модела на модула, защото те са 2 вида и получих уверение, че е точно "моя" модул.
До тук всичко О'К, пратката пристигна и аз я взех, като веднага заплатих разходите и наложения платеж.
Понеже имам грижи по здравословни проблеми с мой много близък роднина, нямах време да се занимавам с ремонти. Преди седмица ми остана свободен ден (събота) и реших да свърша необходимото. Разопаковах стъклоповдигача и го монтирах. Имаше малка "драма", но с помощта на този, който свалих и този, който получих всичко стана О'К. След тази интервенция реших, че има време да сменя и модула на парктроника. Разопаковах го от жълтия плик в който беше и видях, че е от модел преди "фейса" (с 2 букси). Прибрах се в къщи привечер и реших да се обадя на продавача за да решим проблема. Момъка сърцато заяви, "обади се Понеделник в 18 часа и всичко ще оправим, имам доста коли за части!!! (Явно не е мазе). Обадих се, но във Вторник. Оказа се, че е забравил, но аз понеже не исках да бъда нахален, казах, че няма проблем, ще се обадя в друг ден. Обадих се в Сряда - каза ми се, че ще се провери за модул (работещ) и ще се "разберем" за изпращане. Днес (Петък), най-нагло ми се заяви: "Аз от къде да знам какво съм ти пратил!! Не съм го белязал!!"
Не искам да получавам каквото и да е, но много ми стана болно от отношението и безпардонността с която този "човек" реши да "закрие случая".

П.П. Ако някой му трябва парктроник модул с 2 букси (само модул) - ПОДАРЯВАМ ГО!
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: За нравите и хората!!

Мнение от boris » 07 Ное 2014, 19:23

Мнението ти е за другаде:
viewtopic.php?f=134&t=31221&start=2835
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ

Мнение от amgpower » 07 Ное 2014, 20:56

Колега този същия преди година ме прецака с един охладител за автоматика.И на мен ми каза от старата кола в мазето.Още преди да го платя видях че нещо е мазан с лепило,но той ме увере,че няма да имам проблеми,ако не щели да се разберем.Охладителя беше спукан,реших да му се обадя,но за мое нещастие вдигна някаква кифла и ми каза "имате грешка,тук такъв няма".Още няколко пъти така и накрая не ми се вдигаше телефона.
ВНИМАВАЙТЕ С ТОВА КЕЛЕМЕНЦЕ ЗА ДА НЕ СЕ ОПАРИТЕ И ВИЕ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 07 Ное 2014, 21:09

Пази боже сляпо да прогледа...............
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 07 Ное 2014, 21:24

Пускай го в тази тема : viewtopic.php?f=134&t=31221&start=2835

Назад към Е38