Колата умря.... изписва Motornotprogramm...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Колата умря.... изписва Motornotprogramm...
Здравейте, преди 2 дена както си карах и изведнъж колата изгуби мощност и изписа на чек контрола Motornotprogramm.... и явно , е че мина в авариен режим,мотора се тресеше и работеше неравномерно... на 1000 оборота, и не искаше ни по-малко ни повече, разкачих клемата на акумулатора за 10 мин и се оправи...все едно нищо не е било и така 2 дена си я карах без никакви проблеми и днес паля да излизам и пак.... същата работа
Закачихме веднага диагностиката излязоха 8-9 грешки... изтрихме ги, и като цяло... качва първо тези 2-те грешки....
Някой да даде насоки , или нещо към което да се насоча
P.S Моторът е M62B44TU

P.S Моторът е M62B44TU

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна georgipass на 26 Окт 2014, 20:36, променена общо 1 път
- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X6
- Мечтае да кара: BMW X6M
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP
Re: Колата умря.... изписва Motornotprogramm...
ЗДР Колега , едната грешка е в адаптацията на дросела в смисъл че след даване на контакт той се "тества" сам като се отваря до край на стъпки и се прибира обратно пак така ако обаче не застане в правилна позиция излиза грешка в случая 136 ,
другата ти грешка е за невярна комуникация с ел.блока , погледни кабелите към дросела да не са омасили или да има прекъснат такъв . Успех !
другата ти грешка е за невярна комуникация с ел.блока , погледни кабелите към дросела да не са омасили или да има прекъснат такъв . Успех !

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
georgipass написа:Здравейте, преди 2 дена както си карах и изведнъж колата изгуби мощност и изписа на чек контрола Motornotprogramm.... и явно , е че мина в авариен режим,мотора се тресеше и работеше неравномерно... на 1000 оборота, и не искаше ни по-малко ни повече, разкачих клемата на акумулатора за 10 мин и се оправи...все едно нищо не е било и така 2 дена си я карах без никакви проблеми и днес паля да излизам и пак.... същата работаЗакачихме веднага диагностиката излязоха 8-9 грешки... изтрихме ги, и като цяло... качва първо тези 2-те грешки....
P.S Моторът е M62B44TU
Колега здравей и аз на моята незнам колко време вече ми изписва Motornotprogramm при подаване на контакт.Закачих я на диагностика и ми казаха,че има постоянен ток някакъв + и грешката е 108 но не мога да реша проблема

Колега намерих някакви кодове дано съм ти помогнал
http://www.e38.org/e32/bmw%20code%20defaut.pdf
http://www.kneb.net/bmw/E46/E46%20Trouble%20codes.pdf
Ако някои знае нещо за тая грешка 108 да помага.
Благодаря предварително

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
като закачихме диагностиката имаше много грешки като цяло, които са натрупани за 1 ден...
тези които пуснахме с Гошо излизат без палене , само за термостата не съм сигурен...
ето още няколко:
тези които пуснахме с Гошо излизат без палене , само за термостата не съм сигурен...
ето още няколко:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
пробвах днес с друг дебитомер и дросел...никаква разлика. ..
5 мнения
• Страница 1 от 1