ел реглажа на волана прекъсва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ел реглажа на волана прекъсва
Здравейте, въпроса ми е този механизъм подлежи ли на ремонт или направо да търся друг работещ? Проблема е, че вече никога не успява да стигне отгоре до долу или наобратно на един път, прекъсва един или два пъти по пътя, а вчера дори ми се случи да прекъсне и да изключи всички механизми на волана и седалката. Предполагам проблема е изронени зъби?
We love you Ronnie!
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Re: ел реглажа на волана прекъсва
Щом ти прекъсва движенията и на седалката, погледни на панела, от който се командва седалката, куплунгът дали прави добър контакт. При мен, защото беше счупена пластмасата, куплунгът се вадеше от време на време и спираше движението на седалката и волана. 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Волана и шоф. седалката се контролират от модула в седалката т.е. махни отстрани кората и ще го видиш 99 % не прави добър контакт , често срещано е 

Мисля че проблема е по-скоро механичен. Както на ел стъкло с изронена машинка стъклото спира и трябва да натиснеш пак копчето за да тръгне. Волана като спре ако веднага отпусна и пак натисна лостчето той си продължава. Освен това имаше грешка точно за това нещо - "блокирана кормилна колона", нещо в този смисъл. А седалката не прекъсва, стига си от край до край без проблем.
omegaart написа:Волана и шоф. седалката се контролират от модула в седалката т.е. махни отстрани кората и ще го видиш 99 % не прави добър контакт , често срещано е
за това трябва да свалям цялата седалка нали?
We love you Ronnie!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Exy написа:omegaart написа:Волана и шоф. седалката се контролират от модула в седалката т.е. махни отстрани кората и ще го видиш 99 % не прави добър контакт , често срещано е
за това трябва да свалям цялата седалка нали?
Не

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=282360
https://www.youtube.com/watch?v=drXXkbAAhsY
Супер, мерси! Дано да е лош контакт наистина и да мина лесно.
We love you Ronnie!
7 мнения
• Страница 1 от 1