Губи памет на седалките, след "заспиване" на колата?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Губи памет на седалките, след "заспиване" на колата?!
Здравейте, днес реших да си проверя бушоните отзад, които са в багажника понеже имах съмнения в сервотроника и извадих номер 55, който пише че е за него и колата почна да пищи...? Или обърках бушона или този е бил някой за алармата
Сложих го веднага спря, но от тогава ми се изгуби паметта на седалка , волан и т.н... найстройвам ги наново давам Memory и всичко ок... до момента, в който не "заспи" колата и после пак същата работа
Някой да има идея, какво може да се е случило... разкачих и клемата на акумулатора за малко, но ефект нямаше...
Моля, дайде идеи и насоки, какво се е ошашкало 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Губи памет на седалките, след "заспиване" на колата?!
Провери дали не са с повече от един бушон както са ел. стъклата например?
Ако всичко е наред с бушоните на седалките провери хубаво и тези на алармата и централното за всеки случай.
Ако седалките и паметта им се управляват с модул виж къде се намира той и провери имаш ли постоянно захранване след като се заключи колата. Доколкото знам паметта иска постоянен +
За друго не се сещам в момента, а и не съм толкова на ТИ с тоците. Просто предполагам и това са нещата, които аз бих проверил като за начало
Ако всичко е наред с бушоните на седалките провери хубаво и тези на алармата и централното за всеки случай.
Ако седалките и паметта им се управляват с модул виж къде се намира той и провери имаш ли постоянно захранване след като се заключи колата. Доколкото знам паметта иска постоянен +
За друго не се сещам в момента, а и не съм толкова на ТИ с тоците. Просто предполагам и това са нещата, които аз бих проверил като за начало

ATR-42/72
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: Губи памет на седалките, след "заспиване" на колата?!
Само се оправи,след като престоя цяла вечер колата
Явно е била някаква защита на алармата,която действа определено време! Сега всичко е 6

3 мнения
• Страница 1 от 1