Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......

Мнение от Nasko_325TD » 09 Авг 2014, 18:56

Колеги съжалявам,че така пускам по много теми,но ми тече вътре в колата,отиде ми тавана беше като чисто нов.Както и да е.
Къде се намират тези тръби за оттичането на водата на люка,че не мога да ги намеря?Какво се разглобява и как да ги почистя.Ако някой може да помогне със снимки ще съм му благодарен,че ми се наводнява колата. :paranoid: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......

Мнение от red_bull92 » 09 Авг 2014, 22:20

Здравей, колега, тръбите са в 4-те края на тавана и се спускат по гредите на предното и задното стъкло. Отгоре за самия шибидах той е като легенче, а в четирита крач има щуцери на които са прикрепени тръбите посредством едни неща с болт на тях не знам как се казват( като навиеш болта стяга, а като го развиеш разтяга) може би те са се развили и за това ти тече. Махни мекия таван, които е отвътре и ще ги видиш. Надявам се да съм го обяснил добре, ако имаш въпроси пиши на лс, със снимки не мога да ти помогна, тъй като колата отдавна я нямам :bchug:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Назад към Е38