Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......
Колеги съжалявам,че така пускам по много теми,но ми тече вътре в колата,отиде ми тавана беше като чисто нов.Както и да е.
Къде се намират тези тръби за оттичането на водата на люка,че не мога да ги намеря?Какво се разглобява и как да ги почистя.Ако някой може да помогне със снимки ще съм му благодарен,че ми се наводнява колата.

Къде се намират тези тръби за оттичането на водата на люка,че не мога да ги намеря?Какво се разглобява и как да ги почистя.Ако някой може да помогне със снимки ще съм му благодарен,че ми се наводнява колата.

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Малко помощ за тръбите на люка за оттичането .......
Здравей, колега, тръбите са в 4-те края на тавана и се спускат по гредите на предното и задното стъкло. Отгоре за самия шибидах той е като легенче, а в четирита крач има щуцери на които са прикрепени тръбите посредством едни неща с болт на тях не знам как се казват( като навиеш болта стяга, а като го развиеш разтяга) може би те са се развили и за това ти тече. Махни мекия таван, които е отвътре и ще ги видиш. Надявам се да съм го обяснил добре, ако имаш въпроси пиши на лс, със снимки не мога да ти помогна, тъй като колата отдавна я нямам 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
2 мнения
• Страница 1 от 1