информация за определена е38-ца

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

информация за определена е38-ца

Мнение от exiter320 » 02 Авг 2014, 5:38

Колеги някой ходил ли е да гледа или познава човека на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=74vkn9 740-ка.Хвърлил съм и око.Така че някой ако има информация да казва да знам дали да бия път от Варна до Стара Загора.Благодаря и поздрави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Re: информация за определена е38-ца

Мнение от waterboy » 02 Авг 2014, 15:14

И аз имах интерес към тази кола но беше на друга цена когато купувах моята кола, има доста екстри и добре изглежда. Според мене трябва да се види много обстойно защото седи повече от година сигурно в продажба и да няма някакви изненади, успех с търсенето :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от exiter320 » 02 Авг 2014, 17:25

ще търся някой колега тука от форума дето си има хабер от този модел ще му платя всички разходи че аз хабер си нямам какво да гледам и слушам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Мнение от denislav.tatarov » 02 Авг 2014, 18:43

Здравей и от мен и аз исках да я купувам колата но когато звънях на продавача и той не знаеше какво и има на колата така по точно нищо конкретно не ми обясни аз съм от казанлък и ако наистина ти харесва колата мога да отида до стара загора и да я погледна и да ти кажа какво нагледно и има и дали си струва ако решиш няма проблем да помогна с каквото мога

Потребител
Аватар

Мнение от exiter320 » 02 Авг 2014, 21:27

Мерси колега само да зема парата ще си разменим телефоните ще се чуем аз щи поема всички разходи няма проблеми хем и аз една разходка да си направя.Просто не съм запознат с устройството на колата и наистина ми трябва човек дето разбира аз ще се отблагодаря подобаващо.Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 04 Авг 2014, 21:00

Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.
Това е въпросният автомобил. Бих се радвал на всякаква информация.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Мнение от denislav.tatarov » 04 Авг 2014, 21:45

Нямаш грижи като решиш нещо драсни ще ти напиша телефона ми и ще отскочим да видим машината успех!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ

Мнение от amgpower » 04 Авг 2014, 21:47

rottweiler написа:Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.

Аз мога да кажа че тази кола седи от 2 години в мобилето и цената и беше почти 11000лв.За да седи толкова време са 2 моментите,цената или проблеми.Тоя дизел с 2-те турбини си е скъпичък за поддръжка.Има няколко колиги с тоя мотор нека си кажат мненията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 04 Авг 2014, 22:41

amgpower написа:
rottweiler написа:Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.

Аз мога да кажа че тази кола седи от 2 години в мобилето и цената и беше почти 11000лв.За да седи толкова време са 2 моментите,цената или проблеми.Тоя дизел с 2-те турбини си е скъпичък за поддръжка.Има няколко колиги с тоя мотор нека си кажат мненията.

Колега колата е бензин,поне така пише в обявата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 04 Авг 2014, 23:47

Бензин е тая за която пита колегата. А за която питам аз е дизелова.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 10 Авг 2014, 23:54

И аз съм на линия да я видим тази колица. ;)
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Потребител
Аватар

Мнение от exiter320 » 14 Авг 2014, 17:34

Колеги незнам за вас но постоянно се ровя в герамниските и холандските сайтове за коли и стигнах до заключението че дори да докарам някое от там на ход с всичките му такси и тука пак ще ми излезе по евтино..пък имам познати и в двете държави даже в момента гледам едно 750 1000 евро доста читаво ама гащи нямам за него пък ще ми излезе 3000 3500 до тука със регистрации и тем подобни.Но 20 разход че и нагоре тегаво ще е незнам с един газов инжекцион как ще е ако има някой информация дали ще стане работата и колко горе долу пари ще трябват още да казва...аз,че ще си взема е38 ще си взема решил съм го тва през ръцете ми минаха 5 е36-ци и все купето но ще ставам татко пък не върви и затова искам голяма и сигурна кола пък съм си фен на марката и докато още дишам друга кола освен БМВ няма да карам.Макар че баща ми и познатите ми са много против горели много скъпи части ама те ко разбират от истински коли :).Но ако паркирам пред блока едно V12 на дъртия ще му побелеят косите :).Повечето от колегите долкото прочетох предпочитат 735 740 но тва 750 много ми хареса ето вижте го и вие http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ACK&noec=1 чакам коментари и размишления да видим какво ще ме посъветвате не отхвърлям и варианта за 730д но малко съм скептик към дизеловите коли макар ,че един познат има точно такова и доста ми хареса возия и вървеж но недай си боже ако изпращи не по двигатела съм чувал ,че си е цифра ремонта.Поздрави на всички!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 15 Авг 2014, 7:08

exiter320 написа:Колеги незнам за вас но постоянно се ровя в герамниските и холандските сайтове за коли и стигнах до заключението че дори да докарам някое от там на ход с всичките му такси и тука пак ще ми излезе по евтино..пък имам познати и в двете държави даже в момента гледам едно 750 1000 евро доста читаво ама гащи нямам за него пък ще ми излезе 3000 3500 до тука със регистрации и тем подобни.Но 20 разход че и нагоре тегаво ще е незнам с един газов инжекцион как ще е ако има някой информация дали ще стане работата и колко горе долу пари ще трябват още да казва...аз,че ще си взема е38 ще си взема решил съм го тва през ръцете ми минаха 5 е36-ци и все купето но ще ставам татко пък не върви и затова искам голяма и сигурна кола пък съм си фен на марката и докато още дишам друга кола освен БМВ няма да карам.Макар че баща ми и познатите ми са много против горели много скъпи части ама те ко разбират от истински коли :).Но ако паркирам пред блока едно V12 на дъртия ще му побелеят косите :).Повечето от колегите долкото прочетох предпочитат 735 740 но тва 750 много ми хареса ето вижте го и вие http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ACK&noec=1 чакам коментари и размишления да видим какво ще ме посъветвате не отхвърлям и варианта за 730д но малко съм скептик към дизеловите коли макар ,че един познат има точно такова и доста ми хареса возия и вървеж но недай си боже ако изпращи не по двигатела съм чувал ,че си е цифра ремонта.Поздрави на всички!

Колега за V12 газовият читав отива към 2000-2500 лева пък може и 3000 лева иначе аз съм със V12 много съм доволен от към разход няма какво да говори ме 22/100 в града и има нещо вярно във това за ремонта при V12 всичко е по две от тук натам ти си правиш сметката дали те устройва или не.

Поздрави
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 15 Авг 2014, 15:32

ГИ-то може да се направи качествено на около 2500 лв., но наистина останалата част от поддръжката на автомобила не е лесна... Най-малкото е 12 свещи, 2 (два!) дебитомера, често имат активно окачване (EDC), което също може да се окаже главоболие при стара кола, макар че колеги споменават, че може да се мине на обикновени амортисьори и т.н. Има варианти, но си е вече твърде специфичен автомобил.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Потребител
Аватар

Мнение от exiter320 » 16 Авг 2014, 0:45

Дали има някой колега дет им разбира на тез машини по така свободен ,че ако реша да отида до Германия за кола да го взема с мен всичките му разноски ще поема.Понеже си харесах 2 3 коли да отидем да ги огледаме и да зимам някоя към БГ.Ако има такива нека ми пишат на лично съобщение да ги имам в предвид.Понеже братовчед ми често пътува до Германия понеже една част от бизнеса му е там с лек автомобил ще се ходи няма се бутаме по автобуси и гари има каде да се спи така ,че няма притеснения.Ще бъда много благодарен за оказаното съдействие.Поздрави на всички.

Следваща

Назад към Е38