информация за определена е38-ца
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
информация за определена е38-ца
Колеги някой ходил ли е да гледа или познава човека на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=74vkn9 740-ка.Хвърлил съм и око.Така че някой ако има информация да казва да знам дали да бия път от Варна до Стара Загора.Благодаря и поздрави.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Re: информация за определена е38-ца
И аз имах интерес към тази кола но беше на друга цена когато купувах моята кола, има доста екстри и добре изглежда. Според мене трябва да се види много обстойно защото седи повече от година сигурно в продажба и да няма някакви изненади, успех с търсенето 

ще търся някой колега тука от форума дето си има хабер от този модел ще му платя всички разходи че аз хабер си нямам какво да гледам и слушам.
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Здравей и от мен и аз исках да я купувам колата но когато звънях на продавача и той не знаеше какво и има на колата така по точно нищо конкретно не ми обясни аз съм от казанлък и ако наистина ти харесва колата мога да отида до стара загора и да я погледна и да ти кажа какво нагледно и има и дали си струва ако решиш няма проблем да помогна с каквото мога
Мерси колега само да зема парата ще си разменим телефоните ще се чуем аз щи поема всички разходи няма проблеми хем и аз една разходка да си направя.Просто не съм запознат с устройството на колата и наистина ми трябва човек дето разбира аз ще се отблагодаря подобаващо.Поздрави!
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.
Това е въпросният автомобил. Бих се радвал на всякаква информация.

- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Нямаш грижи като решиш нещо драсни ще ти напиша телефона ми и ще отскочим да видим машината успех!!!
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
rottweiler написа:Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.
Аз мога да кажа че тази кола седи от 2 години в мобилето и цената и беше почти 11000лв.За да седи толкова време са 2 моментите,цената или проблеми.Тоя дизел с 2-те турбини си е скъпичък за поддръжка.Има няколко колиги с тоя мотор нека си кажат мненията.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
amgpower написа:rottweiler написа:Здравейте, извинявам се на колегата, че пиша в темата му, но не искам да отварям нова на същата тематика.
Аз мога да кажа че тази кола седи от 2 години в мобилето и цената и беше почти 11000лв.За да седи толкова време са 2 моментите,цената или проблеми.Тоя дизел с 2-те турбини си е скъпичък за поддръжка.Има няколко колиги с тоя мотор нека си кажат мненията.
Колега колата е бензин,поне така пише в обявата

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Бензин е тая за която пита колегата. А за която питам аз е дизелова.

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
И аз съм на линия да я видим тази колица. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Колеги незнам за вас но постоянно се ровя в герамниските и холандските сайтове за коли и стигнах до заключението че дори да докарам някое от там на ход с всичките му такси и тука пак ще ми излезе по евтино..пък имам познати и в двете държави даже в момента гледам едно 750 1000 евро доста читаво ама гащи нямам за него пък ще ми излезе 3000 3500 до тука със регистрации и тем подобни.Но 20 разход че и нагоре тегаво ще е незнам с един газов инжекцион как ще е ако има някой информация дали ще стане работата и колко горе долу пари ще трябват още да казва...аз,че ще си взема е38 ще си взема решил съм го тва през ръцете ми минаха 5 е36-ци и все купето но ще ставам татко пък не върви и затова искам голяма и сигурна кола пък съм си фен на марката и докато още дишам друга кола освен БМВ няма да карам.Макар че баща ми и познатите ми са много против горели много скъпи части ама те ко разбират от истински коли
.Но ако паркирам пред блока едно V12 на дъртия ще му побелеят косите
.Повечето от колегите долкото прочетох предпочитат 735 740 но тва 750 много ми хареса ето вижте го и вие http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ACK&noec=1 чакам коментари и размишления да видим какво ще ме посъветвате не отхвърлям и варианта за 730д но малко съм скептик към дизеловите коли макар ,че един познат има точно такова и доста ми хареса возия и вървеж но недай си боже ако изпращи не по двигатела съм чувал ,че си е цифра ремонта.Поздрави на всички!

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
exiter320 написа:Колеги незнам за вас но постоянно се ровя в герамниските и холандските сайтове за коли и стигнах до заключението че дори да докарам някое от там на ход с всичките му такси и тука пак ще ми излезе по евтино..пък имам познати и в двете държави даже в момента гледам едно 750 1000 евро доста читаво ама гащи нямам за него пък ще ми излезе 3000 3500 до тука със регистрации и тем подобни.Но 20 разход че и нагоре тегаво ще е незнам с един газов инжекцион как ще е ако има някой информация дали ще стане работата и колко горе долу пари ще трябват още да казва...аз,че ще си взема е38 ще си взема решил съм го тва през ръцете ми минаха 5 е36-ци и все купето но ще ставам татко пък не върви и затова искам голяма и сигурна кола пък съм си фен на марката и докато още дишам друга кола освен БМВ няма да карам.Макар че баща ми и познатите ми са много против горели много скъпи части ама те ко разбират от истински коли.Но ако паркирам пред блока едно V12 на дъртия ще му побелеят косите
.Повечето от колегите долкото прочетох предпочитат 735 740 но тва 750 много ми хареса ето вижте го и вие http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ACK&noec=1 чакам коментари и размишления да видим какво ще ме посъветвате не отхвърлям и варианта за 730д но малко съм скептик към дизеловите коли макар ,че един познат има точно такова и доста ми хареса возия и вървеж но недай си боже ако изпращи не по двигатела съм чувал ,че си е цифра ремонта.Поздрави на всички!
Колега за V12 газовият читав отива към 2000-2500 лева пък може и 3000 лева иначе аз съм със V12 много съм доволен от към разход няма какво да говори ме 22/100 в града и има нещо вярно във това за ремонта при V12 всичко е по две от тук натам ти си правиш сметката дали те устройва или не.
Поздрави

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
ГИ-то може да се направи качествено на около 2500 лв., но наистина останалата част от поддръжката на автомобила не е лесна... Най-малкото е 12 свещи, 2 (два!) дебитомера, често имат активно окачване (EDC), което също може да се окаже главоболие при стара кола, макар че колеги споменават, че може да се мине на обикновени амортисьори и т.н. Има варианти, но си е вече твърде специфичен автомобил.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

Дали има някой колега дет им разбира на тез машини по така свободен ,че ако реша да отида до Германия за кола да го взема с мен всичките му разноски ще поема.Понеже си харесах 2 3 коли да отидем да ги огледаме и да зимам някоя към БГ.Ако има такива нека ми пишат на лично съобщение да ги имам в предвид.Понеже братовчед ми често пътува до Германия понеже една част от бизнеса му е там с лек автомобил ще се ходи няма се бутаме по автобуси и гари има каде да се спи така ,че няма притеснения.Ще бъда много благодарен за оказаното съдействие.Поздрави на всички.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2