Чип на бмв е38 725тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Чип на бмв е38 725тдс
Здравейте колеги, интересува ме дали има смисал да слагам чип тунинг на бмв е38 725тдс колата е 96-та година с ръчни скорости. Искам да знам дали е добре за двигатела, както и за разхода как ще се отрази в момента харчи към 10 градско и с колко би се вдигнала мощността на машината
както и какви са цените за тази услуга и къде могат да я направят качествено?! Благодаря! 

Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Чип на бмв е38 725тдс
По темата за чипосване на M51D25 има толкова много изписано, че едно търсене във форума ще ти изкара 2 тона информация...
Потърси и ще разбереш 

Поразгледах другите теми, но повечето са доста стари. Успчх да разбера че разхода ще падне с 1л. и ще се увеличи мощността самоче както казах темите са стари и никаде непише актуални цени за услугата и къде в София може да се направи качествено и най-важното как ще се отрази на мотора дали е добре за този модел да не се прецака нещо или няма такава вероятност?!
Здр колега,
И аз се замислям дали да не я чипосам, но първо задължително трябва да се рециклира турбината. Ако не е мн уморен мотора и щом в ръчка, ще усетиш доста разлика, най-вече в динамика. Едва ли в максимална скорост. Тези момчета: http://www.madness-motorsport.com/cms/ мисля че са номер 1 в България. Говори с тях. И пак казвам, чип си струва само ако мотора е приличен. А запазен tds.......
И аз се замислям дали да не я чипосам, но първо задължително трябва да се рециклира турбината. Ако не е мн уморен мотора и щом в ръчка, ще усетиш доста разлика, най-вече в динамика. Едва ли в максимална скорост. Тези момчета: http://www.madness-motorsport.com/cms/ мисля че са номер 1 в България. Говори с тях. И пак казвам, чип си струва само ако мотора е приличен. А запазен tds.......
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Хайде хайде, не казвай, че читавият tds е като бялата лястовица - всеки говори за него, ама никой не го е виждал
Всеки мотор е читав, докато се обслужва своевременно, с качествени консумативи, и това с ръцете на точният майстор. И на мен ми е интересно какво се случва след чипосването на TDS в Е38, без значение дали ръчка или автомат - има ли поне елементарна динамика за изпреварване или е спрял като опел 1.6?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

на 300 000 е и добре си върви, значи на ръчката повече би се осетило чипосването?!
- Beni_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d 163
- Мечтае да кара: f30 335d
- Детайли за колата: Черна много лъскава.
Моята е автоматик имам я от 4 години след като я купих почти веднага беше чипната
разлика има осезаема просто се кара доста по приятно, проблеми след чипа не съм имал.
НО преди това трябва да я обслужиш добре,особено охладителната система миене на радиатори,
нов термостат ново виско ако е тръгнало да си ходи и така иначе после.... знаеш
Ако трябва да избирам сега пак бих и сложил чип. Успех с чипването и да се похвалиш ако сложиш.
разлика има осезаема просто се кара доста по приятно, проблеми след чипа не съм имал.
НО преди това трябва да я обслужиш добре,особено охладителната система миене на радиатори,
нов термостат ново виско ако е тръгнало да си ходи и така иначе после.... знаеш

Ако трябва да избирам сега пак бих и сложил чип. Успех с чипването и да се похвалиш ако сложиш.

8 мнения
• Страница 1 от 1