Въпрос за конкретна кола.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Въпрос за конкретна кола.
Привет.
Някой гледал ли е тази кола - http://www.cars.bg/c166224 - и имате ли представа защо от толкова дълго стои непродадена?
Някой гледал ли е тази кола - http://www.cars.bg/c166224 - и имате ли представа защо от толкова дълго стои непродадена?
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: Въпрос за конкретна кола.
anttonev написа:Привет.
Не се продава, защото при един скромен пробег от порядъка на 10хил км за година ще дадеш ощи толкова пари за гориво. А пък, че караш кола за 6 бона а поддръжаш кола за 60 бона е съвсем друга тема

- sleit_
- Потребител
-
- Кара: Е60 525i M54
Колеги, фейслифта не започваше ли от Септември 1998 година...?
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Моето питане по-скоро е насочено, дали няма нещо проблемно по колата, ако някой е ходил да я гледа, или пък е на някой от форума. 

anttonev написа: защо от толкова дълго стои непродадена?
Щото си е обикновен 15 годишен кош с разход на гориво много повече от Porsche - Panamera - 4.8 V8 4S например. И като му гледам стелката какъв парцал е . си представям колко добре е подържана
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Няма нищо обикновено в Е38, можеш да си сигурен в това.
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
ivoo написа:anttonev написа: защо от толкова дълго стои непродадена?
Щото си е обикновен 15 годишен кош с разход на гориво много повече от Porsche - Panamera - 4.8 V8 4S например. И като му гледам стелката какъв парцал е . си представям колко добре е подържана
Явно си карал и двете и знаеш кое колко харчи.Само да ти кажа че Порше което не харчи няма.Може да върви повече но разхода си е голям и подръжката е съвсем друга.
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Реално погледнато автомобила не се продава,защото само цървули има в тая страна.Всеки казва аз няма да давам по 50лв за бензин за 100км,а ще си карам на газ,маз и пръдня.Този автомобил или по-скоро този тип автомобили се купуват от хора които търсят такива коли.Който е карал голям двигател ще си кара голям,които пърди в резервоара ще вика това е кош които харчи повече от Порше.
Ами не е така. Аз карах v8 и сега си карам 4цил, и съм много по-доволен. Има значително по-смислени места да си наливаш парите от всекидневна v8... да не говорим пък за v12...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
anttonev написа: защо от толкова дълго стои непродадена?
Ами примерно защото под капака има един масивен туч от 90те години, който постига покъртителните 60 коня на литър. Абсолютно на никой не му трябва такова нещо в днешно време.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
"Гроздето е кисело....."

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Определено... boost, не знам как го измисли това, че на никой не му трябва такова нещо в днешно време... това, че на теб не ти трябва определено не значи, че всички останали са като теб...
btw.... по твоята логика, мойта прави покъртителните 70 коня на литър, атмосферни... дай да видим колко такива съвременни предложения има, атмосферни, разбира се, говорим за масово производство извън спортните варианти ///М, S/RS, AMG и прочие... и с колко те са по-добри (консумация не коментираме, за нея нещата са ясни)...
btw.... по твоята логика, мойта прави покъртителните 70 коня на литър, атмосферни... дай да видим колко такива съвременни предложения има, атмосферни, разбира се, говорим за масово производство извън спортните варианти ///М, S/RS, AMG и прочие... и с колко те са по-добри (консумация не коментираме, за нея нещата са ясни)...
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
http://en.wikipedia.org/wiki/Rolls-Royce_Silver_Seraph
http://www.moibibiki.com/Rolls-Royce%20 ... eraph.html
The Seraph was powered by a 5.4 L aluminium alloy BMW V12 engine and was operated via a 5-speed automatic transmission, making it the first twelve-cylinder Rolls-Royce since the 1939 Phantom III.

аз лично ако можех да избирам и съм на пазара за Е38 750 - бих търсил от най най последните ... голям привърженик съм на Е38, а 750 в супер форма си е кола която и на 13 години с тoя V12 ... ясно е на всички. Разбира се ... въпрос на финанси, но малкото хора който биха дали пари и да поддържат точно Е38 750 не биха искали тази според мен.
http://www.moibibiki.com/Rolls-Royce%20 ... eraph.html
The Seraph was powered by a 5.4 L aluminium alloy BMW V12 engine and was operated via a 5-speed automatic transmission, making it the first twelve-cylinder Rolls-Royce since the 1939 Phantom III.

аз лично ако можех да избирам и съм на пазара за Е38 750 - бих търсил от най най последните ... голям привърженик съм на Е38, а 750 в супер форма си е кола която и на 13 години с тoя V12 ... ясно е на всички. Разбира се ... въпрос на финанси, но малкото хора който биха дали пари и да поддържат точно Е38 750 не биха искали тази според мен.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Mollov написа:Определено... boost, не знам как го измисли това, че на никой не му трябва такова нещо в днешно време... това, че на теб не ти трябва определено не значи, че всички останали са като теб...
Самия двигател нищо му няма и е бил голяма работа преди, но просто времето и мястото на такива "разгърнати" бензинови двигатели е отдавна отминало, особено в Европа. То и затова е толкова продаваемо. Разбира се винаги е интересно да видиш хубав и запазен екземпляр. За съвременните, ти сериозно ли го написа това? Нека не живеем все още в 90-те и не разсъждаваме като коне с капаци

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ахм, а може и малко като "бмв ентусиаст" да се разсъжвава, че не само е21, ,е28, е30 и т.н. да си имат фенове ...
Който квото му е по вкуса и джоба, няма лошо.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2