Сервотроник-GMIII (High) модул проблем!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Boris_Andonov
- Потребител
-
- Кара: BMW E38 M62TU
- Мечтае да кара: Да карам колата си всеки...WEEKEND :)
- Детайли за колата: BMW E38 740i Individual
Сервотроник-GMIII (High) модул проблем!
Здравейте, колеги.
Реших да споделя проблема си със вас...някой ако е имал същия или да даде някакви насоки да сподели....
незнам какво става, но ми гори втори такъв модул през интервал от два месеца...и волана ми става доста твърд...след смяната се оправя...надявам се да е съвпадение, но за всеки случай....на някой ако му се е случвал същия проблем...да сподели от къде идва дерта ...късо ли идва от някъде?
П.С Колата я взех с по-твърд волан от обикновенно...смених първо самия клапан на секторната кутия...нямаше резултат...след това помпа на хидравликата и след като смених модула работата заспа...покарах около 3 месеца и същия проблем...пак смених и пак започна да се върти с един пръст...след около два месеца...старата песен на нов глас...Ако някой даде компетентно менение...съвпадение ли е или от някъде ми идва късо...да сподели...Ще черпя
))
Реших да споделя проблема си със вас...някой ако е имал същия или да даде някакви насоки да сподели....
незнам какво става, но ми гори втори такъв модул през интервал от два месеца...и волана ми става доста твърд...след смяната се оправя...надявам се да е съвпадение, но за всеки случай....на някой ако му се е случвал същия проблем...да сподели от къде идва дерта ...късо ли идва от някъде?
П.С Колата я взех с по-твърд волан от обикновенно...смених първо самия клапан на секторната кутия...нямаше резултат...след това помпа на хидравликата и след като смених модула работата заспа...покарах около 3 месеца и същия проблем...пак смених и пак започна да се върти с един пръст...след около два месеца...старата песен на нов глас...Ако някой даде компетентно менение...съвпадение ли е или от някъде ми идва късо...да сподели...Ще черпя

- Boris_Andonov
- Потребител
-
- Кара: BMW E38 M62TU
- Мечтае да кара: Да карам колата си всеки...WEEKEND :)
- Детайли за колата: BMW E38 740i Individual
Re: Сервотроник-GMIII (High) модул проблем!
Здравейте колеги...Намерих човек, който е наясно с проблема със сервотроника, модула и твърдия волан, и ремонтирс GMIII модули с доживотна гаранция...изпратих му го по еконт и проблема ми се реши за 30лв...Не искам да правя реклама и затова няма да давам негови координати...Някой ако има същия, като мен проблем...да ми пише на лично!
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Boris_Andonov написа:Здравейте колеги...Намерих човек, който е наясно с проблема със сервотроника, модула и твърдия волан, и ремонтирс GMIII модули с доживотна гаранция...изпратих му го по еконт и проблема ми се реши за 30лв...Не искам да правя реклама и затова няма да давам негови координати...Някой ако има същия, като мен проблем...да ми пише на лично!
Колега дай координати на този майстор

- zaizakrin
- Потребител
-
- Кара: e38 728i
Здравей колега,можеш ли да ми кажеш каде се намира този GM3 модул. Благодаря предварително!!
4 мнения
• Страница 1 от 1