Смяна на мотор?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Смяна на мотор?
Здравейте,
интересува ме някой знае ли цена за пълно окомплектован мотор 3.0d със скоростна кутия, както и цена за монтаж. Оферти, съвети, цени.... квото знаете все ще е от полза. Мнения "По-добре си купи направо кола" не са необходими. Всичко по-моята освен вървежа е ОК.
интересува ме някой знае ли цена за пълно окомплектован мотор 3.0d със скоростна кутия, както и цена за монтаж. Оферти, съвети, цени.... квото знаете все ще е от полза. Мнения "По-добре си купи направо кола" не са необходими. Всичко по-моята освен вървежа е ОК.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Re: Смяна на мотор?
Колега дай малко инфо в какво ще се слага този двигател
Колата 3.0 Д ли е или искаш да стане 

tds е колата. Държа да не я продавам, а да присадя мотор, защото всичко по ходова част ми е ново, интериор и екстри ми работи и я познавам. На нова не се знае къе дръгел ще попадна.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
Disasterr написа:tds е колата. Държа да не я продавам, а да присадя мотор, защото всичко по ходова част ми е ново, интериор и екстри ми работи и я познавам. На нова не се знае къе дръгел ще попадна.
Знаеш ли още колко неща ще ти трябват освен двигател и скорости?Най-добрият вариянт е да си купиш кола донор и от нея да прехвърляш нещата,които искаш.В момента правя от 5.4 слизам на 3.5.Повярвай ми яд ме е,че не си купих 2 нови е38

Прочети го и виж колега през колко препятствия съм минал и ОЩЕ КОЛКО ми остава viewtopic.php?f=123&t=333592

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Disasterr написа:Здравейте,
Добре де, защо не и сложиш един пауър бокс, да си оправиш вървежа и да не се занимаваш с "лозе на баир"? С читав бокс ще ти дойде на около 160 коня и ще се почустваш в самолет

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- chernobila
- младши ентусиаст
-
Disasterr написа:Да, чета ти темата. Пуснах моята за да видя при дизела как стоят нещата.
Влез в http://www.realoem.com/ и разгледай

Не е толкова сложно колега само да имаш кой да ти го монтира ... виж първо намери кой ще я прави поговори с него да ти обясни какво трябва и действаи 

- chernobila
- младши ентусиаст
-
mecho_puc написа:Не е толкова сложно колега само да имаш кой да ти го монтира ... виж първо намери кой ще я прави поговори с него да ти обясни какво трябва и действаи
Колега монтажа е най-лесното в цялата смяна на моторите.Връзването на инсталацията и паленето на мотора - ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ!

П.П Да попитам само колата автоматик ли е?
chernobila написа:mecho_puc написа:Не е толкова сложно колега само да имаш кой да ти го монтира ... виж първо намери кой ще я прави поговори с него да ти обясни какво трябва и действаи
Колега монтажа е най-лесното в цялата смяна на моторите.Връзването на инсталацията и паленето на мотора - ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ!Някой запознат да каже как седи въпросът със скоростите,диференциала и полуоските
![]()
П.П Да попитам само колата автоматик ли е?
Тези които разбират за жалост рядко пишат по форумите

Не, ръчка е, но мисля да стане автоматик. Комплекта мотор + скоростна кутия е кум 2500 лв.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
Disasterr написа:Не, ръчка е, но мисля да стане автоматик. Комплекта мотор + скоростна кутия е кум 2500 лв.
Значи 100 % ти трябват и кардан,диференциал и полуоски (за полуоските не съм 100%

Не брат, не съм гледал, защото чета твойта тема и все повече се убеждавам, че е повече трошене на нерви и пари. По-добре да стегна за 1500 лв. tds-а и един чип и да го карам. Ако успя да го докарам до 170-180 коня след основно обслужване /вериги, турбина, помпа.../ берекет....
Успех с твойта 

- chernobila
- младши ентусиаст
-
Disasterr написа:Не брат, не съм гледал, защото чета твойта тема и все повече се убеждавам, че е повече трошене на нерви и пари. По-добре да стегна за 1500 лв. tds-а и един чип и да го карам. Ако успя да го докарам до 170-180 коня след основно обслужване /вериги, турбина, помпа.../ берекет....Успех с твойта
Казвам ти от личен опит,че е по-добре да не я правиш тази гимнастика

Не, попринцип не гоня, но тдс-а е тромав за града. Ще го изнасиля малко и само каране 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2