моля за помощ за умна дюза

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

моля за помощ за умна дюза

Мнение от snejinikolova » 28 Юли 2013, 11:45

имам BMW e38 728i проблема ми е умната дюза искам да ми я сменят но от никъде нищо някой знае ли как да я сменя защото старата я няма карах я на лаптоп и къде ли не и се оказа че нямам умна дюза не разбирам много от коли но предполагам че някой може да ми помогне благодаря предварително :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Re: моля за помощ за умна дюза

Мнение от ~Мишо~ » 28 Юли 2013, 15:00

"Умна" дюза имат ТДС моторите, на 728 всички трябва да са умни... Не ми стана ясно твоята загубена ли е, открадната или просто не работи. Ако е ТДС мотора има втора употреба във форума, но така написано не знам и аз какво да ти отговоря... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 29 Юли 2013, 11:48

Е то няма 728 tds.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Юли 2013, 20:34

snejinikolova написа:имам BMW e38 728i проблема ми е умната дюза искам да ми я сменят но от никъде нищо някой знае ли как да я сменя защото старата я няма карах я на лаптоп и къде ли не и се оказа че нямам умна дюза не разбирам много от коли но предполагам че някой може да ми помогне благодаря предварително :help:

Здравей Снежи слънце златно,добре дошла във форума.
Така написано от теб...честно казано и аз нищо не разбрах,затова я по добре кажи от кой град си,за да те насочим към правилните хора.
Техните лаптопи определено ще са с по нова версия на Windows-a,ще видят какво е,и ще ти оправят колата :P

п.с.Ако пък и пишеш по ясно,с препинателните знаци и навързани по смисъл изречения.....току виж те заобичам много :winky:

Назад към Е38