Хидравлика

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw
Мечтае да кара: Bmw 760li

Хидравлика

Мнение от kurleja » 19 Дек 2012, 0:57

Здравейте Колеги,

Колеги от миналата седмица почна над 3000 оборота да ми вие хидравликата , днеска смених маслото с новичко от отигиналния дилър ама пак вие и немога да разбера защо. Ако някой разбира от тези неща моля да ми обясни какво да направя и какви са причините . По принцип сам си ремонтирам колита и ако ми е интересно дали мога да се справя защото не съм имал подобен проблем преди.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Re: Хидравлика

Мнение от Alexch » 19 Дек 2012, 1:28

Проблема вероятно е в помпата на хидравликата. Някой по-запознат да пише как точно да я провериш. Успех :yes:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 19 Дек 2012, 7:30

абе кърлеж ще умра от смях с теб бе в едната тема колата ти била в сервиза да ти я правят перфектна в другата сам си ремонтираш колата ............
Барай шишарката Минкеее ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw
Мечтае да кара: Bmw 760li

Мнение от kurleja » 20 Дек 2012, 5:18

Колата е беше в сервиза защото от скорости не разбирам и не смея да пипам !!! Повечето неща сам си ги правя. И все пак аз съм пуснал тема в която питам за помощ а не за спам . Ако искаш да си качваш брояча на постове ето "общи Форуми"
графа : "Извън темата " елементарно :) .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 20 Дек 2012, 16:50

ми той моя брояч бая мнения имаш да трупаш да го стигнеш ама моите отговори не са лаладжийски като твоите и от скорости не разбираш ама май и от охладителна система не разбираш защото и затова май колата ти беше в сервиза по думите ти и по мое мнение от нищо не разбираш ами само пълниш темите с противоречиви мнения поне дръж една линия като пускаш 'истините'
Барай шишарката Минкеее ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 20 Дек 2012, 18:41

Виж дали не тече помпата от някъде и провери хидравличната течност!Ако тече е възможно да присмуква въздух и да седи необезвъздушена и да свири във високите обороти :yes: Какво масло си и налял сега та продължава да свири?

Назад към Е38