Бушон на печката 730 d

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: куди на плувка
Мечтае да кара: некви М - ки

Бушон на печката 730 d

Мнение от chezari » 22 Сеп 2012, 8:30

Колеги помагайте кой е бушона на печката? Включва се когато си иска и мисля да я изключа. Колеги са писали, че от това може да ми забавя реакцията на турбината. Вчера направих пълна диагностика + живи данни и няма ядове, а колата се дави. Извинявам се за тъпия въпрос и благодаря предварително. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Re: Бушон на печката 730 d

Мнение от anzak » 23 Сеп 2012, 7:33

няма как да ти се отрази на работата на мотора печката още по малко на турбината .... а за да я изключиш трябва да и изкараш буксата със червения и кафявия кабел а за целта трябва да свалиш левия подкалник
Барай шишарката Минкеее ....

Потребител
Аватар
Кара: куди на плувка
Мечтае да кара: некви М - ки

Re: Бушон на печката 730 d

Мнение от chezari » 23 Сеп 2012, 8:56

Здравейте отново,

Съжалявам че неможах да пиша по-рано нооо работата си е работа .От край време забелязах че Webasto-то ми се включва когато си иска ,та реших да му махна бушона .След това направих един спорт-режим тест и открих че определено има разлика ,колата дърпа доста по-добре на високите и след 1 седмица каране вече забелязах ,че разхода падна с 2-3 литра на 100 градско.По това което намерих в интернет много хора се оплакват че им гори управляващата платка.

Дано да помогна на някой и да спестя част от нервите които вложих в тая простотия -/ Това е написал колегата "CapTaiN"/не ми отговаря на лично/ :banghead: :dunno: след дълго обикаляне по сервизите във Франция. Аз не претендирам че съм голям специалист и затова питам.
Изображение

Назад към Е38