обръщане на е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
обръщане на е38
страхотна е38 много рядко изпълнение и е много запазена обаче е с десен волан какво да търся и кой може да ми я обърне
- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
Re: обръщане на е38
Ами щом в толкова рядко изпълнение и много запазена, защо не я караш с десния волан? Все пак в БГ не е забранено, единствено неудобството докато се свикне с обратното движение... А конкретно за въпроса ти за обръщането на дирекцията - не мога да помогна с конкретен човек или сервиз, но със сигурност ще ти трябва "кола-донор" за манипулацията. Успех ако все пак се захванеш с това предизвикателство 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
В търсачката има няколко теми може да ти помогнат.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Пиши на колегата sivako, той ще може да ти помогне.
И дай някоя снимка да видим таз рядко хубава Е38-ца
И дай някоя снимка да видим таз рядко хубава Е38-ца

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Добре де , кво ще стане като я обърнете знаете ли ?
Таблото което вероятно е шито и т.н. ше е за боклука , всичките уреди ( радио и т.н. ) колкото и специални да са пак са за боклука щото ще са от другата страна. Единствените неща дето ще са ОК ще са тия отзад ако има такива.
Т.е. губи се смисъла.
Таблото което вероятно е шито и т.н. ше е за боклука , всичките уреди ( радио и т.н. ) колкото и специални да са пак са за боклука щото ще са от другата страна. Единствените неща дето ще са ОК ще са тия отзад ако има такива.
Т.е. губи се смисъла.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
мамка му - пълно е в UK с страхотни екземпляри със чудни цени ... ама тея десни дирекции. То по добре да не се пипа изобщо ... или да е някои които е обръщал точно Е38 и наистина знае какво прави.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колеги не е никак трудно обръщането на дирекцията,ами проблема е в намирането на частите
нали се сещате - табло,рейка,централна конзола,кори на вратите,евентуално инсталация и най-лошото е,че трябва да намериш същият салон или да купуваш цял друг,като в БГ не съм видял да има хубав салон с памет,подгрев,масаж и тн. !Всеки си къта частите
а и няма нито в мобиле.бг или карс.бг читава 728 ( в смисъл само 740 730Д и 750 са със ПОЧТИ всички екстри)
Поздрави!

Поздрави!
- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
mpp82 написа::OT: колеги тази много ми харесва http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Тази наистина е много красива и лично аз няма да и обръщам дирекцията, ако ми падне естествено

Аз не бих се занимавал изобщо, супер е колата да, спор няма, но никога няма да е същата след като я обърнеш и няма да намериш същите панети с този цвят и т.н. само ще я развалиш... По-добре си търси левачка както искаш, качваш се и караш 

Едни врати напред
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
nforced написа:Аз не бих се занимавал изобщо, супер е колата да, спор няма, но никога няма да е същата след като я обърнеш и няма да намериш същите панети с този цвят и т.н. само ще я развалиш... По-добре си търси левачка както искаш, качваш се и караш
Виждал ли си обърната e38 а e60?....Повярвай ...има хора които си разбират от работата и никога не би познал, че има такава манипулация....
11 мнения
• Страница 1 от 1