Колеги ,какво мислите за тази кола ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ,какво мислите за тази кола ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Помагайте с каквито и да е било съвети .Струва ли си колата ,как ви се вижда ?Че я гледам вече цяла седмица в мобилето ,смятам да я взимам .
Благодаря колеги.
Помагайте с каквито и да е било съвети .Струва ли си колата ,как ви се вижда ?Че я гледам вече цяла седмица в мобилето ,смятам да я взимам .
Благодаря колеги.
vvvvv
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Колеги ,какво мислите за тази кола ?
Колега тази кола е обсъждана в друга тема,единственото негативно което помня е че колегите казаха,че са и малко екстрите като за 740.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
mpp82 написа:Колега тази кола е обсъждана в друга тема,единственото негативно което помня е че колегите казаха,че са и малко екстрите като за 740.

Верно че конзолата по средата е гола като циганска каручка и няма от копченцата за екстрите

Другото което ми прави впечатление е,че тая кола седи от мноооого време да се продава (минимум от 3 месеца),и ако наистина е перфектна както се описва би трябвало отдавна да е взета

Цената не я коментирам......ама като видя написано УНИКАТ и така лъснат двигател.....честно казано не знам какво и е уникалното

- espressto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d, E39 540i
sambeto написа:mpp82 написа:Колега тази кола е обсъждана в друга тема,единственото негативно което помня е че колегите казаха,че са и малко екстрите като за 740.
![]()
Верно че конзолата по средата е гола като циганска каручка и няма от копченцата за екстрите![]()
Другото което ми прави впечатление е,че тая кола седи от мноооого време да се продава (минимум от 3 месеца),и ако наистина е перфектна както се описва би трябвало отдавна да е взета![]()
Цената не я коментирам......ама като видя написано УНИКАТ и така лъснат двигател.....честно казано не знам какво и е уникалното
И за тази цена има много по читави

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Чак пък много по-читави
740i не е кола, която се продава за 2 дена.
viewtopic.php?f=123&t=270193
Лично бих предпочел кола с "малко" екстри, но в добро състояние, отколкото бъкана с екстри на по 600к км и отгоре.

740i не е кола, която се продава за 2 дена.

viewtopic.php?f=123&t=270193
Лично бих предпочел кола с "малко" екстри, но в добро състояние, отколкото бъкана с екстри на по 600к км и отгоре.

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ,може ли да сте такива деца .Говоря за предишната тема ,дето ми дадохте линк .
И модератора правилно е затворил темата .Човека ви пита нещо ,вие спорите 2 страници мнения ,кой карал е 38 .
Еми който иска си кара,човека ви пита за колата .
Значи да обобщя ,колата ви харесва ,даже някой от колегите я е гледал на живо ,единствения и минус бил ,че имало малко екстри.
Еми това не ме смущава .Гледам някой е писал за разхода ,че била ламя -също не е в час.
Началото на месеца ще получавам заплата и ще ходя да я гледам .
А секунда ,имаше един колега който каза че имало и по хубави за тези пари -аз в мобилето не видях ,всичките други бяха по стари стария феис .
Ако имате други мнения пишете ,че ще купувам бмв 740 И.
И модератора правилно е затворил темата .Човека ви пита нещо ,вие спорите 2 страници мнения ,кой карал е 38 .
Еми който иска си кара,човека ви пита за колата .
Значи да обобщя ,колата ви харесва ,даже някой от колегите я е гледал на живо ,единствения и минус бил ,че имало малко екстри.
Еми това не ме смущава .Гледам някой е писал за разхода ,че била ламя -също не е в час.
Началото на месеца ще получавам заплата и ще ходя да я гледам .
А секунда ,имаше един колега който каза че имало и по хубави за тези пари -аз в мобилето не видях ,всичките други бяха по стари стария феис .
Ако имате други мнения пишете ,че ще купувам бмв 740 И.
vvvvv
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Колега да ти кажа това което знам за колата. Като за начало, първо беше обявена за 12 000лв, произведена е 1999г , колата наистина изглежда добре, но има и някои работи които не ми харесаха. Предното стъкло е сменяно но процедурата не е много качествено направена, понеже се виждаше още силикон по предните колони, освен това е леко пукнато ако се вгледаш. Двигателя работи добре първите 5 минути докато загрее и после почва да се чува едно тракане , най вероятно от ваносите, маслото не е сменяно няколко години и колата е стояла без да се кара, според думите на продавача. Внос е от Италия, гумите са с ДОТ около 2006 година, но пък не са изтъркани, наистина няма доста екстри. Има стъклопакет, телевизия , войс контрол и нищо друго по-специално. Забелязва се огънато на покрива, както и изядена на части от мишки кора под предния капак
, като цяло това са проблемите които установих при няколко огледа, (не изказвам мнение дали да я купиш или не, просто ти изброих нещата на които които аз обърнах внимание)
, не я купих и защото тогава беше много скъпа и реших че не си заслужава
, надявам се да съм бил полезен, успех 

Последна промяна ddinobot на 27 Май 2012, 14:47, променена общо 1 път
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ти колега за мнението .Наи-много ме притеснява за това тракане на ванусите дето пишеш ,другото не ме интересува толкова .
Та това тракане лекува ли се ))
Та това тракане лекува ли се ))
vvvvv
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
viewtopic.php?f=123&t=274527 ето какво са ми отговорили колегите 

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
ddinobot написа: , не я купих и защото тогава беше много скъпа и реших че не си заслужава,
Явно е писано да е моя тази кола .
Като взема заплата отивам да я гледам
vvvvv
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
И да се похвалиш,.
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Обезателно ,то хваленето е половината кеф .Стига от сервиза да я одобрят и да не я купят дотогава .
Първите дни на юни отивам
Първите дни на юни отивам
vvvvv
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
BMW M5 super написа:
Явно е писано да е моя тази кола .
Като взема заплата отивам да я гледам

Иначе успех ти желая и дано да е твоята кола !
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2