Казанчето отдясно на 740 е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Казанчето отдясно на 740 е38
Здравейте, колеги!
Съвсем нелепо и ненадейно ми се счупи пластмасовата тръбичка, която свързва големия маркуч на радиатора с двигателя (горе от дясно, когато си пред автомобила).
Знаете ли дали това казанче може да се вземе от някъде или трябва да купувам цял радиатор
(((
Съвсем нелепо и ненадейно ми се счупи пластмасовата тръбичка, която свързва големия маркуч на радиатора с двигателя (горе от дясно, когато си пред автомобила).
Знаете ли дали това казанче може да се вземе от някъде или трябва да купувам цял радиатор

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Казанчето отдясно на 740 е38
Цял радиатор си трябва. Това си е редовен номер на 40-ските. И аз минах по този път, радиатора е 380лв Nisens.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Или оригинален BEHR ( начално вграждане в автомобилите ),че миналия месец нямаше Nisens в БГ
BEHR беше 230 кинта.

BEHR беше 230 кинта.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Бер за 230 кинта .... малко съмнително ако колегата го интересува имам оригинален втора ръка
Барай шишарката Минкеее ....
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
anzak написа:Бер за 230 кинта .... малко съмнително ако колегата го интересува имам оригинален втора ръка
Съмнява или не точно щото взех 2-ра ръка за 100 и се спука след 3 месеца ми се наложи декември началото да купувам , исках нисенс ама нямаше наличност и взех БЕР т.е. моя майстор ми го взе и е чисто нов т.е. беше вече си е на колата.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
хайде само да питаш майстора ти от кой магазин му продадоха бер за 230 лв и колко истински бер са ти сложили понеже съм купувал такъв бер и знам колко струва и само за справка радиатор АВА които са едни от най смешните излиза със всичките отстъпки като за голям клиент около 220 лв а БЕР се води един от най качествените дали ще е на същата цена
Барай шишарката Минкеее ....
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
mad_presley написа:Цял радиатор си трябва. Това си е редовен номер на 40-ските. И аз минах по този път, радиатора е 380лв Nisens.
Съгласен съм с колегата Mad Presley. Както и че оригинален не може да бъде 230 кинта. Освен от някоя разпродажба...
Искам да добавя, че когато преди около година ходих в Nissens (в София, ул. "11 Август" No 6), ми казаха, че за 740 i има две разновидности по дебелина и поискаха да видят оригиналния радиатор, защото по VIN-a не можаха да се ориентират кой точно е за моята кола.
7 мнения
• Страница 1 от 1