Запитване за автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Запитване за автомобил
Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Запитване за автомобил
На снимките колата изглежда уникално запазена.... На няколко пьти ми се спира погледа на нея.... Сьдейки по сьстоянието на салона сьм склонен да повярвам че км са реални....
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе определено не е със всички екстри пък за състоянието незнам
Барай шишарката Минкеее ....
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
anzak написа:абе определено не е със всички екстри пък за състоянието незнам
Абе, като гледам колега понякога е по важно състоянието на автомобила, отколкото "всички" екстри!

Колата изглежда СУПЕР

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
На последната страница от книжката пише 205999км а на километража 150563
.Опасни са тия нашите джамабази!!! Кой знае колко още разлики ще откриеш на живо?

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
колата е 2000г .. 2002 е била на 73+к .. това означава ,че в момента е на около 370-400к с тия темпове на каране .. свежия вид на италианките винаги се дължи на прясно но нескопосано боядисване/лакиране .. вече им знам всичките методи за продаване на кошове ..
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Знам тази автокъща и не бих я препоръчал искрено. Колата твърдо не е на тези километри. На снимките е напудрена, но кола и жена не се гледат на снимки, а в натура! Другата седмица ще ходя до Горубляне и ако е там, ще я разгледам.
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Бях виждал само със заден парктроник, но тази маркирана като ФУЛ и УНИКАТ няма и преден такъв - няма никакъв. Подгрев също липсва, щори задни врати... А за всички ел. и хидравлични глезотии дето се предлагат в Е38 и липсват от няколкото предложени снимки има изписано много...
Но, всеки си има виждане, некои с желания за ретрофити.
.. а и то рядко има екземпляри с почти ''ВСИЧКО'' за Е38.
Но, всеки си има виждане, некои с желания за ретрофити.
.. а и то рядко има екземпляри с почти ''ВСИЧКО'' за Е38.
'...engage your brain before difflocks...'
- iliew
- ентусиаст
-
RORO написа:На последната страница от книжката пише 205999км а на километража 150563.Опасни са тия нашите джамабази!!! Кой знае колко още разлики ще откриеш на живо?
Един час гледах и не можах да видя кьде пише 205999? Можеш ли колега да отбележиш на снимката и да я качиш тук?
Нека някой да ми покаже по нещо че колата не е вьзможно да е на реални 150к... Стига сте филосовствали..... На колко колеги от форума салона им е толкова безупречен като този.... Сьщо са малко и хората на които пикселите са им ОК....
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Хм и на мен ми се вижда 105 999( отдолу до печата), но наистина колата е много запазена за това пък с малко екстри, продавача ме увещаваше, че всичко е оригинално и ако беше излъгал за километрите, може би щях да се позамисля, но явно са реални, което ме изумява! Не ми пречи да купя кола и на 300 000км само да е поддържана както трябва, та за това ми писна от номерата на търговците с превъртането на километражите, както и от фрази от сорта на "УНИКАТ", "фул екстри" и т.н.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
"Взимай" някой от форума,който разбира,или в "RN perfprmance"-така май се казваше сервиза,колегите ги хвалят.Мисля.че това ще е най безболезнения вариант иначе колкото хора ще я харест във форума тилкова и ще я оплюят.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Мисля че индикатора на накладките свети. Значи са за смяна + датчиците.
Виждам копче за FAX. Което е ектра, но неизползваема
Няма Air Bags на задните врати, а само на предните.
Не виждам подгряване на седалките предни, нито задни , нито парктроници задни или предни.
Няма щори. Малкият дисплей е. Сигурно и не с 14те тонколони HiFi Stereo, нито и пакета с 10 еърбага.
Не виждам подгряване на седалките предни, нито задни , нито парктроници задни или предни.
Няма щори. Малкият дисплей е. Сигурно и не с 14те тонколони HiFi Stereo, нито и пакета с 10 еърбага.
- iliew
- ентусиаст
-
7BREYTON написа:Мисля че индикатора на накладките свети. Значи са за смяна + датчиците.
Ако не се льжа това не е индикатор на накладките а рьчната спирачка... И Ники ...мисля че всеки би избрал кола вьв добро техн сьстояние и по-малко екстри .....вместо обратното...
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
iliew написа:7BREYTON написа:Мисля че индикатора на накладките свети. Значи са за смяна + датчиците.
Ако не се льжа това не е индикатор на накладките а рьчната спирачка... И Ники ...мисля че всеки би избрал кола вьв добро техн сьстояние и по-малко екстри .....вместо обратното...
Да , заблудил сум се. Не е за накладките, а е (Р) - ръчната "крачната" е дръпната.
Краси, аз определено не агитирам колегата нито да не я купува, нито обратното. Просто на прима виста каквото видях написах. Определено ако е читав двигателя, скоростите, окачване, гуми ... да не я подминава. Просто казвам някои от екстрите които вдигат цената, и на които липсата им е нормално да я сваля.
Не се знае също така дали има друга дребна, но готина екстра - светлини на външните и вътрешните дръжки на вратите.Относно километрите на колата - не виждам характерната ТОЧКА която светва след буквите "km" , ако има нечестна игра с километража. Но това не зная дали е гаранция че не е пипано. Може и да са научили как да пренавиват без да светва въпросната ТОЧКА.
Не мисля и че колата е СПОРТ варианта (The true Sports models have two items that define the marque, a high stall-speed torque-converter and a lower-ratio differential (3.15 as opposed to 2.93), the correct option number for this is S204A)
Ключовете мисля че са 4 - липсващият е едно странно ключе което се дава на места където някои ти паркира колата. То не отваря жабка и багажник.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колата изглежда много добре на снимки.
Хубав цвят, салона също е хубав цвят. Единствено махагона не ми харесва, но е лесно поправимо.
Прилично обурудване има, виждал съм много по-постни 38ци.
Ако двигателя работи добре и ходовата час е добра, я взимай пък веднага едно пълно обслужване от - до и няма какво да те плаши.
Сервизната книжка ми се вижда съмнителна, но не е толкова голям проблем.
Дори километрите да са малко повече, около 200хил е, кола от километри не се плаши, особенно БМВ! Правилна поддържка и колата ще е вярна още много дълго!
Хубав цвят, салона също е хубав цвят. Единствено махагона не ми харесва, но е лесно поправимо.
Прилично обурудване има, виждал съм много по-постни 38ци.
Ако двигателя работи добре и ходовата час е добра, я взимай пък веднага едно пълно обслужване от - до и няма какво да те плаши.
Сервизната книжка ми се вижда съмнителна, но не е толкова голям проблем.
Дори километрите да са малко повече, около 200хил е, кола от километри не се плаши, особенно БМВ! Правилна поддържка и колата ще е вярна още много дълго!

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4