Ново попълнение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ново попълнение
Здраво колеги, вече и аз съм от клуба (за втори път след пауза) ето и колата 728i 96'

искам да сменя гумите и питам: на тези джанти нови гуми ли да сложа или да търся 18ски с гуми имам 7-8 стотака за цялата работа... и ако нови пак ли 215/65
бели мигачи да има някой?
Какво друго интересно може да се измисли за тая кола, питам за идей, все пак съм "нов"

искам да сменя гумите и питам: на тези джанти нови гуми ли да сложа или да търся 18ски с гуми имам 7-8 стотака за цялата работа... и ако нови пак ли 215/65
Какво друго интересно може да се измисли за тая кола, питам за идей, все пак съм "нов"

Последна промяна nforced на 01 Дек 2013, 21:13, променена общо 1 път
Едни врати напред
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re: Купих си бимба, ами сега?
Честито. Идеи много - за интериора мога да ти дам няколко.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
7BREYTON написа:Честито. Идеи много - за интериора мога да ти дам няколко.
Послушай го,няма да сьжаляваш.

давай, попивам 
като цяло идеята ми е да си направя колата да изглежда малко по-модерна, сигурен съм, че тия джанти я правят малко ретро но пъм много ми харесва возията с тях, минавам през всичко а вътре не се усеща. Гледам на колегите бели стопове, мигачи, 18ски... Иначе от мотора съм адски доволен, страшен двигател!

като цяло идеята ми е да си направя колата да изглежда малко по-модерна, сигурен съм, че тия джанти я правят малко ретро но пъм много ми харесва возията с тях, минавам през всичко а вътре не се усеща. Гледам на колегите бели стопове, мигачи, 18ски... Иначе от мотора съм адски доволен, страшен двигател!
Едни врати напред
Честито!Ако ще слагаш гуми на тези джанти то размера трябва да е 235/60/16 за летни и 215/65/16 за зимни
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Зависи колко ти се занимава - на прима виста - 2 тонов (двуцветен) салон, с черното върви всичко.
Е38 има много детайли. Огледай се. За екстериора - там са няколко основни момента знаеш - джанти, ако ти харесват спойлери на багажника и задното стъкло (който детайли стоят добре на някои коли на други не). по новите стопове (макар 4е и тези са готини), мигачи ... почисти я добре, освежи кожата, намажи я нещо качествено.
Порови за снимки на Индивидуал и Алпина Е38 и ако имаш въпроси с каквото мога бих помогнал.
Аз промених немалко неща по моят интериор а и може и още, някои елементи дори ги имам ама играчката е голяма, а времето малко.
Е38 има много детайли. Огледай се. За екстериора - там са няколко основни момента знаеш - джанти, ако ти харесват спойлери на багажника и задното стъкло (който детайли стоят добре на някои коли на други не). по новите стопове (макар 4е и тези са готини), мигачи ... почисти я добре, освежи кожата, намажи я нещо качествено.
Порови за снимки на Индивидуал и Алпина Е38 и ако имаш въпроси с каквото мога бих помогнал.
Аз промених немалко неща по моят интериор а и може и още, някои елементи дори ги имам ама играчката е голяма, а времето малко.
Интериора като за начало няма да го пипам, трябва да оправя окачването има скъсани тампони на носачите отзад и дърпа на дясно...
Голямата дилема е за джантите, говорих с един колега сложил 18ски и каза, че е загубил возията (а пък иначе има недозавиване на магистралата) и сега се чудя дали да не търся горини 16ски и да сложа 235/60 или нещо от сорта??
Голямата дилема е за джантите, говорих с един колега сложил 18ски и каза, че е загубил возията (а пък иначе има недозавиване на магистралата) и сега се чудя дали да не търся горини 16ски и да сложа 235/60 или нещо от сорта??
Едни врати напред
- kilikandzer-power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: Individual Executive 728ILA
Честито, със здарве да си я ползваш 

На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Честито, колега!
Ако питаш мен, купи си нови гуми за старите джанти и не се заплесвай по 18 цоловите! Аз карам 740i с 16-цолови и съм доволен.
Успех и безаварийно!
Ако питаш мен, купи си нови гуми за старите джанти и не се заплесвай по 18 цоловите! Аз карам 740i с 16-цолови и съм доволен.
Успех и безаварийно!
asennikolov написа:Честито, колега!
Успех и безаварийно!
Нали? Много яко изглежда колата с 18ки и ми е мания но като знам от опит какво става с колата като сложиш такива гуми...
Ето какви джанти намерих за 250кинта и мисля да ги взимам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Едни врати напред
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
.... че се губи от возията от 16 като се мине на 18ки е ясно - но не е чак толкова. Поправете ме ако греша чезависи и от окачване и от самите гумите. 18ките са и те оригинален размер за Е38 все пак. Лепката отстрани на предната врата е описала ТОЧНИТЕ препоръчителни заводски размери за 18ки джанти и гуми. Ако се спазват няма да е много по-зле от 16ки возенето.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Моята дойде с 245/45/17 (дори не отговаря на 18 цола) ,но и с този размер за мен вози много добре.Сравнение правя с предната ми кола,която беше с 16-ки.(е39)
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
nforced написа:Здраво колеги, вече и аз съм от клуба (за втори път след пауза) ето и колата 728i 96'
Какво друго интересно може да се измисли за тая кола, питам за идей, все пак съм "нов"![]()
![]()
-бих те посъветвал да си сложиш светъл салон, колата ти е тъмна, а така ще грейне колега, със здраве))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
7BREYTON написа:.... че се губи от возията от 16 като се мине на 18ки е ясно - но не е чак толкова. Поправете ме ако греша чезависи и от окачване и от самите гумите. 18ките са и те оригинален размер за Е38 все пак. Лепката отстрани на предната врата е описала ТОЧНИТЕ препоръчителни заводски размери за 18ки джанти и гуми. Ако се спазват няма да е много по-зле от 16ки возенето.

Вече имам въпроси
1. Нямам BC бутон нито на мигачите нито на централната конзола
2. Някои редовене от климатика и радиото не светят, това оправя ли се?
3. Като дам на заден ход само дясното огледало се "навежда" и не винаги се връща докрай (ръчно си работи, а това се случва чат-пат..), това от какво е (;
4. Имам две грешки една за нивото на антифриза(откачен беше датчика) и още една която не я разбирам защото е на италиански
5. Има ли вариант да се промени езика на BC, всичко е на италиански...
6. REST бутона за какво е?
7. Когато тръгна да сменям маслото, какво да търся?
8. Някой да има книжка на английски?
9. Как да слушам друга музика освен радио (и касетофон) и да остана "вързан" за мултиволана и т.н. става дума за нещо като флашка или cd/dvd с mp3-ки
10. Струва ми се "стегнато" между скоростите 1 към 2-ра и т.н. има нещо по средата което ми пречи да ги сменям по-бързо, това така ли е при тези кутии или нещо трябва да се направи. пр. смяна маслото на скоростите или пък нещо откъм съединител?
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Приятно съм изненадан да видя толкова готини хора в E38 под-форума

1. Нямам BC бутон нито на мигачите нито на централната конзола
2. Някои редовене от климатика и радиото не светят, това оправя ли се?
3. Като дам на заден ход само дясното огледало се "навежда" и не винаги се връща докрай (ръчно си работи, а това се случва чат-пат..), това от какво е (;
4. Имам две грешки една за нивото на антифриза(откачен беше датчика) и още една която не я разбирам защото е на италиански
5. Има ли вариант да се промени езика на BC, всичко е на италиански...
6. REST бутона за какво е?
7. Когато тръгна да сменям маслото, какво да търся?
8. Някой да има книжка на английски?
9. Как да слушам друга музика освен радио (и касетофон) и да остана "вързан" за мултиволана и т.н. става дума за нещо като флашка или cd/dvd с mp3-ки
10. Струва ми се "стегнато" между скоростите 1 към 2-ра и т.н. има нещо по средата което ми пречи да ги сменям по-бързо, това така ли е при тези кутии или нещо трябва да се направи. пр. смяна маслото на скоростите или пък нещо откъм съединител?
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Приятно съм изненадан да видя толкова готини хора в E38 под-форума

Едни врати напред
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2