проблем при 740i 4.4
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- doc™
- Потребител
-
- Кара: Е60 530i
проблем при 740i 4.4
Колата е на един приятел,проблема е ,че като е студена и я запали- работи добре,след като малко загрее тоест мине синьото и стигне до първата чертичка на нивомера за температурата и колата почва да трака като дизел(чува се като повдигачи,но не съм сигурен),след като загрее и стигне към средата температурата- шума изчезва.Другото което е ,че като е топла колата много рядко при включване на скорост(на D ) колата гасне.Някой попадал ли е на такъв случай?Моля помагайте.
- snaiperisto
- Потребител
-
- Кара: е38 740 , 2хFabia,Шеви Калос-боклук
- Мечтае да кара: на МЕТАН
Re: проблем при 740i 4.4
doc™ написа:Колата е на един приятел,проблема е ,че като е студена и я запали- работи добре,след като малко загрее тоест мине синьото и стигне до първата чертичка на нивомера за температурата и колата почва да трака като дизел(чува се като повдигачи,но не съм сигурен),след като загрее и стигне към средата температурата- шума изчезва.Другото което е ,че като е топла колата много рядко при включване на скорост(на D ) колата гасне.Някой попадал ли е на такъв случай?Моля помагайте.
Аз пък съм попадал на такава , която докато е студена гасне при включване на "Д".
Интересно ми е и на мен , какъв е проблема.
3 мнения
• Страница 1 от 1