търся съвет относно поставяне на фарове"ангелски очи" за Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- k_ognyanov
- Потребител
-
търся съвет относно поставяне на фарове"ангелски очи" за Е38
Здравейте колеги!
От доста време насам съм се навил да поставя на моята Е38 рингове тип "ангелски очи" в предните фарове. Кажете ми получава ли се сполучливо комбинацията между стар оригинален фар на Е38 и нов залепен върху него ринг на "ангелските очи". В интернет видях на снимка да се продават /доста съмнително евтини като цена/ цели фарове за Е38 с "ангелски очи", но нещо дизайнът им ми се вижда доста различен и по-грозен от оригиналния вариант. Мисля да си закупя само ринговете и да ги наложа залепени върху оригиналните фарове. Получава ли се добре така. Някой правил ли етакова нещо че да сподели лични впечатления. От кой производител може да ми препоръчате закупуване на такива рингове. Кои са най-добри. Благодаря предварително за отзивчивостта!!!
От доста време насам съм се навил да поставя на моята Е38 рингове тип "ангелски очи" в предните фарове. Кажете ми получава ли се сполучливо комбинацията между стар оригинален фар на Е38 и нов залепен върху него ринг на "ангелските очи". В интернет видях на снимка да се продават /доста съмнително евтини като цена/ цели фарове за Е38 с "ангелски очи", но нещо дизайнът им ми се вижда доста различен и по-грозен от оригиналния вариант. Мисля да си закупя само ринговете и да ги наложа залепени върху оригиналните фарове. Получава ли се добре така. Някой правил ли етакова нещо че да сподели лични впечатления. От кой производител може да ми препоръчате закупуване на такива рингове. Кои са най-добри. Благодаря предварително за отзивчивостта!!!

Re: търся съвет относно поставяне на фарове"ангелски очи" за Е38
като видя е38 с ццфл...
недейте ги разваля тея коли, аз последната година не ги пусках въобще, а като трябваха фарове ме беше направо срам от тях. са вече са махнати от една година и е супер. класика. имаше един израз за оригинала..
иначе фарове сполучливи не съм срещал, варианта е ццфл или има други по-добри ама тях само по нета от щатите тука не знам. но не си е работа на тая кола

иначе фарове сполучливи не съм срещал, варианта е ццфл или има други по-добри ама тях само по нета от щатите тука не знам. но не си е работа на тая кола

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Аз лично,мойте си ги харесвам 
Така си я купих колата с тях.Мисля,че са от тия http://eftini.com/angelski-ochi-bmw-e38 ... 2_1086_665
Беше изгорял единия инвертор,но срещу 20лв от тоя сайт ми изпратиха.

Така си я купих колата с тях.Мисля,че са от тия http://eftini.com/angelski-ochi-bmw-e38 ... 2_1086_665
Беше изгорял единия инвертор,но срещу 20лв от тоя сайт ми изпратиха.
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- petar0411
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и пие
- Мечтае да кара: m 3 e30 alpina
- Детайли за колата: dk03099
Колега, слагаи ццфл става лесно . От всички бмв-та на е 38 седи най готино
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега 7-ма серия Е38 е сериозна и класическа кола над която са мислили екип дизайнери ако те са преценили щяха да и сложат фабрично ангелски очи извода оставям на теб ...
Барай шишарката Минкеее ....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
anzak написа:колега 7-ма серия Е38 е сериозна и класическа кола над която са мислили екип дизайнери ако те са преценили щяха да и сложат фабрично ангелски очи извода оставям на теб ...
От самото начало на темата се чудех кога ще се обадят, хора с останал поне малко здрав разум.
Геле зъркелите не удурдисват на лимузини. Те са по скоро за спортни коли, там се гони такава визия.
За капак на всичко ги слагат на всакакви тюнинги на гоуф, пасат, и каквото се сетите още... така че мен лично би ме било срам.

- k_ognyanov
- Потребител
-
първо благодаря на отзовалите се колеги за откровените мнения!
Съгласен съм, че на класическа лимузина може и да не се слагат такива аксесоарчета, но ме смущава факта, че следващите две поколения седмици имат такива фарове с "ейнджъл айес". Може би именно това ме мотивира в началото и аз да искам да сложа такива на собствената си седмица, още повече, че фейса на Е38 също е с такива. Готино си изглежда, но... може би все пак си мисля, че така залепени върху старите фарове, няма да изглежда добре. Ще взема да се откажа. По-добре в оригинален от завода вид да си бъде колата. Още веднъж благодаря за изразените мнения по въпроса. Помогнаха ми да взема окончателно решение по въпроса. Поздрави!

Съгласен съм, че на класическа лимузина може и да не се слагат такива аксесоарчета, но ме смущава факта, че следващите две поколения седмици имат такива фарове с "ейнджъл айес". Може би именно това ме мотивира в началото и аз да искам да сложа такива на собствената си седмица, още повече, че фейса на Е38 също е с такива. Готино си изглежда, но... може би все пак си мисля, че така залепени върху старите фарове, няма да изглежда добре. Ще взема да се откажа. По-добре в оригинален от завода вид да си бъде колата. Още веднъж благодаря за изразените мнения по въпроса. Помогнаха ми да взема окончателно решение по въпроса. Поздрави!

k_ognyanov написа:още повече, че фейса на Е38 също е с такива.
няма е38 с рингове
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
7BREYTON написа:Аз също съм на кантар за "ангелски очи" на Е38. ХАресват ми , само някои и лично не сум мислил да слагам. ОЕМ си е ОЕМ. нО ПЪК ЕТО ТЕЗИ НЕ СА ЛОШИ ВЪОБЩЕ
На преди фейса оба4е незнам дали 6е стои добре.
Дали не стои добре??

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Никъде не съм казал как изглеждат. Писал сум че незнам дали ще изглеждат добре поради простат причина че не съм виждал сложени на преди фейса. Аз съм на кантар за ангелските очи. За да стане обаче образоваятелна тема, ще е супер ако колегите с Е38 които са си слагали да споделят, как , от къде, колко, ако може и някоя снимка както и ако има някои тънки моменти. Иначе само си чешим езиците
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
колега на моита сам си ги слагах играчка е докао свалиш и качиш фаровете разглобяването на самия фар става лесно те са на на метални щипки които се махат и освобождават стъклото поне на моита след феиса 

- petar0411
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и пие
- Мечтае да кара: m 3 e30 alpina
- Детайли за колата: dk03099
Чч-фла е около 80 лв. Моя лично го взех от Симеон , от едно магазинче не помня точно кое , беше със синя фасада . Ако искаш да стане добре и да не висят кабели свали фара. Мигачите се свалят малко шано когато отвориш капака в предния ъгъл на калника има по едно капачанце под което седи болта за мигача развиваш и тогава вадиш мигача . Аз стигнах до свалянето на мигача, след което се по-изнервих разкачих щипките на стъклото на фара дръпнах стъклото напред и внимателно го залепих . Но не те съветвам да го правиш така
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има вариант и за SMD LED, които може и да стоят по-добре от CCFL...
- k_ognyanov
- Потребител
-

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2