Въпрос за Амортисьорите 725тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Въпрос за Амортисьорите 725тдс
Протече ми масло от преден десен амортисьор
. интересува ме от 725тдс същите ли са като на 728и? Малко ме самнява да са същите ама да попитам за всеки случай знае ли някои 

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за Амортисьорите 725тдс
JOGI написа:да, същите са.
от едно 728и на части се глася да го платя, да не да се прекарам да не ми стане.Аз си мислех, че на тдс-а ще са по други предните амортисьори тъй като дизеловата предница заради мотора е по тежка.Сигурен ли си колега?

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
аз ходих да питам за моята и ми казаха че амортисиорите за всички Е38-ци са еднакви-от 725 tds до 750i не знам дали е така но не вярвам да са ме излъгали 

стига да не е някоя от колите с М окачване или слс, са абсолютно еднакви през всичките години.
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
JOGI написа:стига да не е някоя от колите с М окачване или слс, са абсолютно еднакви през всичките години.
Странно аз пък за 740и съм чувал, че не е като на дизеловите примерно.Все пак на големите мотори вече напрежението по ходовата част трябва да е по голямо, те едно че имат съвсем друго ускорение ами и до по високи скорости достигат.Незнам аз така си го обяснявам, иначе щом ме съветвате, че 728и и 725тдс са със същите амортисьори ще го земам.мерси

тва което написах е за тези дето питаш 725 и 728, за другите не знам
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Georgiev BMW написа:JOGI написа:стига да не е някоя от колите с М окачване или слс, са абсолютно еднакви през всичките години.
Странно аз пък за 740и съм чувал, че не е като на дизеловите примерно.Все пак на големите мотори вече напрежението по ходовата част трябва да е по голямо, те едно че имат съвсем друго ускорение ами и до по високи скорости достигат.Незнам аз така си го обяснявам, иначе щом ме съветвате, че 728и и 725тдс са със същите амортисьори ще го земам.мерси
ами 740d (3,9 V8) малък мотор с малко ускорение ли ти се струва.ако е така да те повозя малко да видим дали неможем да ти променим мнението

8 мнения
• Страница 1 от 1