Въпрос за телефон на БМВ Е38 ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- k_ognyanov
- Потребител
-
Въпрос за телефон на БМВ Е38 ТДС
Здравейте! Притежавам БМВ 2,5 ТДС. Автомобилът ми беше внос от Италия и дойде без телефон. Имам предвид без самия апарат.Иначе има инсталирана стойка с проводник, потъващ от нея по посока на пода под постелката на колата. Липсва ми обаче както казах самия телефонен апарат, който видно от надписа на стойката е бил Ериксон. Някой може ли да ми каже по какъв начин и откъде мога да си закупя такъв телефон. Знам че ще е стар модел тухла, но ми се иска да оборудвам автомобила в оригиналния му вид вътре. А и да ползвам телефончето. Откъде мога да си закупя такъв Ериксон. Какъв модел се води апарата. Има ли колега с такъв в бе ем ве - то си???
- k_ognyanov
- Потребител
-
Re: Въпрос за телефон на БМВ Е38 ТДС
Никой ли няма мнение по въпроса. Едва ли е така защото аз лично съм виждал на снимка и други автомобили с допълнително инсталирана телефонна уредба в Е38-те си. Лошото, че само на снимка иначе щях да знам какъв е модела на въпросния ериксон-автотелефон за да го търся.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
колега, няма такова нещо като стойка за телефон в е38, и още по-невероятно - за ериксон((((
- телефоните в подлакътника на е38 са производство на сименс, моторола или нокиа, брандирани за бмв
- телефоните в подлакътника на е38 са производство на сименс, моторола или нокиа, брандирани за бмв
Последна промяна tngeorgiev на 04 Авг 2010, 9:29, променена общо 1 път
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
като гледам че оная ''щайга'' от пред със монитора копчета платки и така на татък в тъблото е Philips си мисля че и телефона ще е такъв.ако имаш предвид под стойка подлакътника и става въпрос за оригиналния телефон може да потърсиш по моргите,някое е38 на части или в магазин за авто части където едва ли ще е евтин но избора си е твой.няма да е лошо като го купуваш да го пробваш ако е втора употреба защото съм попадал на такива които не работят,е може би ще може да се ремонтира но не мога да кажа защото електрониката не е от силните ми страни 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
тее повечето съм ги виждал само черно-бели на програмата и още няколко има,ама на нея не пише какви са.само са ''начертани''
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Ако мога да попитам нещо за което не намерих инфо с търсачката а именно.
Как точно работят телефоните които са в седмиците примерно тоя:CMT4000 US Version Apollo Euro Version
смисъл поставя ли му се сим карта или самият телефон си има номер който отговаря на колата в която е монтиран?
Как точно работят телефоните които са в седмиците примерно тоя:CMT4000 US Version Apollo Euro Version
смисъл поставя ли му се сим карта или самият телефон си има номер който отговаря на колата в която е монтиран?
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
със сим карта е.на моя съм сложил Мтел прима 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Дифашир написа:със сим карта е.на моя съм сложил Мтел прима
С кой вид телефон си? Безжичният ли?
Сим картата къде се поставя - в телефона, в поставката му или в багажника от ляво/
НАмират ли ти се снимки?
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
със CMT4000 US Version Apollo Euro Version(от сайта) за който колегата пита.не в багажника,там са му антените.аз съм малко скаран с тези "тоци" но един приятел е много на "ти" с тях и беше много изненадан като ги видя тея кутии и каза че били много здрави и мощни.те всъшност до колкото си спомням са две едната била за телефона а другата за GPS-са май.сим картата се слага заедно с обложката(онова което прилича на фонокарта) във онова "езиче" под телефона.пъха се с чипа напред и мисля че трябва да гледа с лъскавото нагоре май(трябва да погледна).обаче преди време пробвах една нова карта и нещо не поискаше да я прочете,иначе аз имам от първите обожки и каквато и карата да сложа тръгва,само понякога иска наместване но като я извадя и сложа отново няма проблеми.за съжаление нямам снимки но ако трябва ще правя 

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
И аз съм със същия на Globul и Vivatel съм го пробвал и само в багажника ми работи картата а и на старата ми беше така
Дифашир пробвал ли си да сложиш карта и в багажника и под телефона? Интересно ми е с коя ще работи дали няма да стане някой Dual Sim
П.П
Като видях че е CMT4000 US Version Apollo Euro Version си викам това сигурно е от тея безжични малки компактни и за момент си помечтах и моят да е такъв
но после като отворих линка с моделите и видях кой е ми стана тъпо

Дифашир пробвал ли си да сложиш карта и в багажника и под телефона? Интересно ми е с коя ще работи дали няма да стане някой Dual Sim

П.П
Като видях че е CMT4000 US Version Apollo Euro Version си викам това сигурно е от тея безжични малки компактни и за момент си помечтах и моят да е такъв

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
не тоя номер не съм го пробвал.че какво му е на телефона?на мен много ми харесва супер си е,само камера и мп3 дето няма
ама ще го преглътна 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Няма ли някои колега с Siemens BIT II phone (Euro) и да го е излъгал да работи. Моя не ще и не ще.
Иначе си свети всичко = менюта, копчета . ама изписва само че търси базата и това е.

Иначе си свети всичко = менюта, копчета . ама изписва само че търси базата и това е.

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Щом търси значи не е заключен но да не е от старите хамерикански те май бяха на друга честота
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
моя от начало не искаше да тръгва иначе всичко светеше и тоя моя приятел за който ви споменах по-рано каза че искал някакъв код и му го нашиба и до сега няма проблеми,ама какъв беше не си спомням.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3