Предстояща покупка на Е38 (дизел / бензин) ???

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Re: Предстояща покупка на Е38 (дизел / бензин) ???

Мнение от B1ZzY_BMW » 15 Сеп 2013, 22:23

chernobila написа:
iliew написа:
chernobila написа:
iliew написа:
chernobila написа:Новата кутия се обучава според стила ти на каране,старата - НЕ (доколкото знам аз).Не съм сигурен и за спортният режим на старата дали го има :dunno: Май по-добре изчакай и ще се появи точната кола за теб :yes: Аз чаках година и половина...и не съжалявам грам за това време,даже можеби съжалявам малко,че не изчаках още ч година :mrgreen:

Защо се изказваш неподготвен.... спри се... :idea: За твоя инфо... има и спорт режим,има и обучение на кутията според стила. Питам се,защо като не сьжаляваш за закупения от теб автомобил се изписаха 11 страници за смяна на в12 двигателя ти с един от най-безсмислените двг., а именно 3.5. :kuku:

Колега не е мястото да се заяждаш според мен. :yes: И да ти обяснявам не си ми никой,че да ти давам отчет защо смених В12 с В8,но пробвай с 300 лева месечна заплата всеки ден да сипваш 50 лева бензин :winky: Просто тази В12,която е подарък от жена ми,е това ,което търсех,НО НЕ С В12 под капака :yes: Съжалявам,че съм дал мнение неподготвен за кутията.Със здраве :winky:

:bchug:

П.П. Колега взимай каквото ти е на сърцето и не слушай какво ти казваме :mrgreen:

Хахаха аз просто информативно се допитвам до вас а какво ще взема ще разберете скоро врвмв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 15 Сеп 2013, 23:24

B1ZzY_BMW написа:
chernobila написа:
iliew написа:
chernobila написа:
iliew написа:
chernobila написа:Новата кутия се обучава според стила ти на каране,старата - НЕ (доколкото знам аз).Не съм сигурен и за спортният режим на старата дали го има :dunno: Май по-добре изчакай и ще се появи точната кола за теб :yes: Аз чаках година и половина...и не съжалявам грам за това време,даже можеби съжалявам малко,че не изчаках още ч година :mrgreen:

Защо се изказваш неподготвен.... спри се... :idea: За твоя инфо... има и спорт режим,има и обучение на кутията според стила. Питам се,защо като не сьжаляваш за закупения от теб автомобил се изписаха 11 страници за смяна на в12 двигателя ти с един от най-безсмислените двг., а именно 3.5. :kuku:

Колега не е мястото да се заяждаш според мен. :yes: И да ти обяснявам не си ми никой,че да ти давам отчет защо смених В12 с В8,но пробвай с 300 лева месечна заплата всеки ден да сипваш 50 лева бензин :winky: Просто тази В12,която е подарък от жена ми,е това ,което търсех,НО НЕ С В12 под капака :yes: Съжалявам,че съм дал мнение неподготвен за кутията.Със здраве :winky:

П.П. Колега взимай каквото ти е на сърцето и не слушай какво ти казваме :mrgreen:

Хахаха аз просто информативно се допитвам до вас а какво ще взема ще разберете скоро врвмв :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Радвам се,че си го решил.Голяма радост е тая кола :mrgreen: Да се похвалиш да видим какво си взел :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Сеп 2013, 13:15

predel написа:
zvetiko написа:
B1ZzY_BMW написа:Понеделник ще гледам една кола котято е 1996 г. Октомври 740и ... Та гледах в реалоем че М60 е до 1996 г. Март и има вероятност да е М62 но е със старата автоматична кутия и дали има значение това ?! :paranoid: :mrgreen: :yes:

Нова, стара- на 17 години и неизвестно колко километра и какво обслужване. ;) По-добре виж как превключва, дали има някакъв шум, ако ти разрешат- цвета на маслото.

И по цвета на маслото ще познаеш колко жаби има на Марс....

Ако маслото е черно и мирише на изгоряло кутията е за основен ремонт. Ако просто е черно, значи не е обслужвана правилно и трябва сериозно да се замислиш дали да купиш тази кола.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 17 Сеп 2013, 13:36

Я кажи ако е червено, жълто, зелено, кафеникаво и т.н. каво се случва? На колега кутият беше за ремонт а маслото вътре беше прозрачно - жълто... тогава какво правим?!? Фургаме на боб?!?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от mecho_puc » 17 Сеп 2013, 20:10

И мойта беше с жълтеникаво бледо и скоростите имаха страшно ритане при кик даун и при тръгване :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ

Мнение от amgpower » 17 Сеп 2013, 22:10

mecho_puc написа:И мойта беше с жълтеникаво бледо и скоростите имаха страшно ритане при кик даун и при тръгване :)

оправи ли кутията?

Потребител
Аватар
Кара: 728i

Мнение от eleganc3 » 18 Сеп 2013, 13:25

Колеги стига с вашите критики , то ви оплюхте всичките е38 на пазара се едно купувате апартамент за милиони .Аз се замислям моето бмв да го пусна за продажба , но преди това ще пусна малко снимки тук да го оцените - забелязвам голям опит имате ... :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 18 Сеп 2013, 20:27

chernobila написа:

+1 при е38 е строго индивидуално кой какво търси и на каква цена точно за това има такова разнообразие от агрегати, при мен беше дилемата 728 или 740 - предпочетох 728 заради доста по-малкия разход на гориво и по-лесната газификация, при мен вървежа не е бил фактор при покупката, но не мисля че м52 е чак пък толкова слаб мотор, не съм имал проблеми с изпреварването никога, на магистралата карам със 150, ма и 750 да имах пак с толко ще карам ... а колкото до базовите и поръчковите екстри споровете са излишни, нали за това караме бмв - тая марка е може би НАЙ-лесната за модифициране и добавяне на екстри и разни други лично моята е пример за това :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 18 Сеп 2013, 21:07

:yes:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Феновете да откачат!

Мнение от ogo2010 » 20 Сеп 2013, 8:52

Колеги, какво бихте ме посъветвали за тази кола? http://prodavalnik.com/bmv-e38-7-tsa-2-5tds-i24609851

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Сеп 2013, 19:21

ogo2010 написа:Колеги, какво бихте ме посъветвали за тази кола? http://prodavalnik.com/bmv-e38-7-tsa-2-5tds-i24609851

TDS от продавалника, не ми се мисли изобщо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Сеп 2013, 19:49

Заключена по молба на автора.

Предишна

Назад към Е38