Предстояща покупка на Е38 (дизел / бензин) ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Re: Предстояща покупка на Е38 (дизел / бензин) ???
chernobila написа:iliew написа:chernobila написа:iliew написа:chernobila написа:Новата кутия се обучава според стила ти на каране,старата - НЕ (доколкото знам аз).Не съм сигурен и за спортният режим на старата дали го имаМай по-добре изчакай и ще се появи точната кола за теб
Аз чаках година и половина...и не съжалявам грам за това време,даже можеби съжалявам малко,че не изчаках още ч година
Защо се изказваш неподготвен.... спри се...За твоя инфо... има и спорт режим,има и обучение на кутията според стила. Питам се,защо като не сьжаляваш за закупения от теб автомобил се изписаха 11 страници за смяна на в12 двигателя ти с един от най-безсмислените двг., а именно 3.5.
Колега не е мястото да се заяждаш според мен.И да ти обяснявам не си ми никой,че да ти давам отчет защо смених В12 с В8,но пробвай с 300 лева месечна заплата всеки ден да сипваш 50 лева бензин
Просто тази В12,която е подарък от жена ми,е това ,което търсех,НО НЕ С В12 под капака
Съжалявам,че съм дал мнение неподготвен за кутията.Със здраве
![]()
П.П. Колега взимай каквото ти е на сърцето и не слушай какво ти казваме
Хахаха аз просто информативно се допитвам до вас а какво ще взема ще разберете скоро врвмв

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
B1ZzY_BMW написа:chernobila написа:iliew написа:chernobila написа:iliew написа:chernobila написа:Новата кутия се обучава според стила ти на каране,старата - НЕ (доколкото знам аз).Не съм сигурен и за спортният режим на старата дали го имаМай по-добре изчакай и ще се появи точната кола за теб
Аз чаках година и половина...и не съжалявам грам за това време,даже можеби съжалявам малко,че не изчаках още ч година
Защо се изказваш неподготвен.... спри се...За твоя инфо... има и спорт режим,има и обучение на кутията според стила. Питам се,защо като не сьжаляваш за закупения от теб автомобил се изписаха 11 страници за смяна на в12 двигателя ти с един от най-безсмислените двг., а именно 3.5.
Колега не е мястото да се заяждаш според мен.И да ти обяснявам не си ми никой,че да ти давам отчет защо смених В12 с В8,но пробвай с 300 лева месечна заплата всеки ден да сипваш 50 лева бензин
Просто тази В12,която е подарък от жена ми,е това ,което търсех,НО НЕ С В12 под капака
Съжалявам,че съм дал мнение неподготвен за кутията.Със здраве
![]()
Хахаха аз просто информативно се допитвам до вас а какво ще взема ще разберете скоро врвмв![]()
![]()
Радвам се,че си го решил.Голяма радост е тая кола

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
predel написа:zvetiko написа:B1ZzY_BMW написа:Понеделник ще гледам една кола котято е 1996 г. Октомври 740и ... Та гледах в реалоем че М60 е до 1996 г. Март и има вероятност да е М62 но е със старата автоматична кутия и дали има значение това ?!![]()
![]()
Нова, стара- на 17 години и неизвестно колко километра и какво обслужване.По-добре виж как превключва, дали има някакъв шум, ако ти разрешат- цвета на маслото.
И по цвета на маслото ще познаеш колко жаби има на Марс....
Ако маслото е черно и мирише на изгоряло кутията е за основен ремонт. Ако просто е черно, значи не е обслужвана правилно и трябва сериозно да се замислиш дали да купиш тази кола.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Я кажи ако е червено, жълто, зелено, кафеникаво и т.н. каво се случва? На колега кутият беше за ремонт а маслото вътре беше прозрачно - жълто... тогава какво правим?!? Фургаме на боб?!?
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

И мойта беше с жълтеникаво бледо и скоростите имаха страшно ритане при кик даун и при тръгване 

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
mecho_puc написа:И мойта беше с жълтеникаво бледо и скоростите имаха страшно ритане при кик даун и при тръгване
оправи ли кутията?
- eleganc3
- Потребител
-
- Кара: 728i
Колеги стига с вашите критики , то ви оплюхте всичките е38 на пазара се едно купувате апартамент за милиони .Аз се замислям моето бмв да го пусна за продажба , но преди това ще пусна малко снимки тук да го оцените - забелязвам голям опит имате ... 

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
chernobila написа:
+1 при е38 е строго индивидуално кой какво търси и на каква цена точно за това има такова разнообразие от агрегати, при мен беше дилемата 728 или 740 - предпочетох 728 заради доста по-малкия разход на гориво и по-лесната газификация, при мен вървежа не е бил фактор при покупката, но не мисля че м52 е чак пък толкова слаб мотор, не съм имал проблеми с изпреварването никога, на магистралата карам със 150, ма и 750 да имах пак с толко ще карам ... а колкото до базовите и поръчковите екстри споровете са излишни, нали за това караме бмв - тая марка е може би НАЙ-лесната за модифициране и добавяне на екстри и разни други лично моята е пример за това

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- ogo2010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Феновете да откачат!
Колеги, какво бихте ме посъветвали за тази кола? http://prodavalnik.com/bmv-e38-7-tsa-2-5tds-i24609851
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ogo2010 написа:Колеги, какво бихте ме посъветвали за тази кола? http://prodavalnik.com/bmv-e38-7-tsa-2-5tds-i24609851
TDS от продавалника, не ми се мисли изобщо

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Заключена по молба на автора.
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5