Помагаите.Тресе ми на волана при 80км/ч.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Помагаите.Тресе ми на волана при 80км/ч.
Ебатии и късмета че видях тази тема,имам същия проблем ,дано е от гумите.
При мен след като смених джантите с М-паралел и нещата се оправиха . Предните джанти бяха с някакви пластмасови втулки (1-2мм) и беше много зле с тях .
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
При мен тресенето изчезна след смяна на тампоните на носачите и тези на стабилизиращата щанга. 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Nasko_325TD написа:При мен тресенето изчезна след смяна на тампоните на носачите и тези на стабилизиращата щанга.
Аз го имах същото тресене. Смених тампоните на кривия преден носач и всичко се оправи.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колеги като взех колата и при мен го имаше това тресене м/у 80 и 90.Сега се усили доста и разгледах обстойно колата.Оказа се,че имам разбит ляв външен накрайник и луфт в кормилната кутия.Имам едно питане за тази кутия към някой , който се е сблъсквал с този проблем - като откача кормилната щанга и хвана оста на кутията и няма тропане от нея.Като я пусна и закача всичко при въртене на волана наляво-надясно (бързо клатене на волана ) се чува потропване.Възможно ли е да тресе от кормилната кутия при е38?Благодаря предварително 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
chernobila написа:Колеги като взех колата и при мен го имаше това тресене м/у 80 и 90.Сега се усили доста и разгледах обстойно колата.Оказа се,че имам разбит ляв външен накрайник и луфт в кормилната кутия.Имам едно питане за тази кутия към някой , който се е сблъсквал с този проблем - като откача кормилната щанга и хвана оста на кутията и няма тропане от нея.Като я пусна и закача всичко при въртене на волана наляво-надясно (бързо клатене на волана ) се чува потропване.Възможно ли е да тресе от кормилната кутия при е38?Благодаря предварително
Mини за тест драйв да видя дали е същото

ATR-42/72
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4