4.4 проблем палене
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GuFi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 745i
- Мечтае да кара: вече го карам
Re: 4.4 проблем палене
Нямаше никъде датчик всеки казва има на склад след 30-40 дни и аз за това взех този който беше наличен по заменим номер на оригиналния защото ми писна колата да не пали не съм се стискал за пари!!! и не съм мислел че с датчик за 120лв а оригиналния 150лв ще има проблем
не е нужно от обиди нападки и мъмрене ... направил съм тема ако може някой нещо да сподели и да помогне философия не ми се слуша (чете) не че нещо ама доколкото ми е известно това е форум за 7ца не за 3ка??? ако съм си мислел че колата с китайчета и с евтини части ще я правя щях да си купя 3ка не 7ца 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
GuFi написа:Нямаше никъде датчик всеки казва има на склад след 30-40 дни и аз за това взех този който беше наличен по заменим номер на оригиналния защото ми писна колата да не пали не съм се стискал за пари!!! и не съм мислел че с датчик за 120лв а оригиналния 150лв ще има проблемне е нужно от обиди нападки и мъмрене ... направил съм тема ако може някой нещо да сподели и да помогне философия не ми се слуша (чете) не че нещо ама доколкото ми е известно това е форум за 7ца не за 3ка??? ако съм си мислел че колата с китайчета и с евтини части ще я правя щях да си купя 3ка не 7ца
Ще те помоля да се държиш малко по-нормално... никой не те обижда или напада, че да реагираш така... искаш съвет и коментари, а в същото време не си готов да приемеш лека градивна критика... уважавай поне малко хората, които са отделили време да ти помогнат с проблема без никой да ги е карал насила да го правят.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
GuFi написа:boris_k написа:100 пъти се коментират тея датчици и пак продължават мазохистките истории.
Как па не разбрахте, че специално за тях трябва да си слагате нищо по различно от оригиналното. За вас самите е, да ви спрат проблемите.![]()
Китайски бмв-та.
Можеш ли да ми помогнеш да намеря ОРИГИНАЛЕН може нов може и 2ра ръка че аз така и не намерих ... ако има и за проба още по добре
Е какво да ти помага , отиваш в оторизирания дилър на БМВ за твоя град , даваш си вина и казваш какво искаш. Казват ти 198лв и ти го дават или доставят в рамките на 2-3-4 дена.
Ако искаш някой да дойде и да ти го смени, 15 пъти ти се повтори ОРИГИНАЛЕН. Има 800 теми за това.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2