Заключена врата

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Re: Заключена врата

Мнение от chernobila » 13 Яну 2015, 12:51

DLVasilev написа:
chernobila написа:
7BREYTON написа:не корите а гумените уплатнения според мен, има сума препарати за това и не са скъпи (маи за на силиконова основа). Има едни с гъбичка и просто минавам свички гумени уплатнения, така няма замрази и запазват самата гума.

Стари майстори са ми казвали,че по-хубаво от течен парафин НЯМА.Много е евтин по аптеките и с едно памуче правиш чудеса за уплътненията.Лично аз използвам препаратите на MOTIP и съм много доволен.Както за уплътненията така и за механизмите - преди да почнат студовете преглеждам всички врати,смазвам и почиствам и ядове зимата нямам :driving:

aбре серсемин имам сума ти силиконова грес до -72 С специално за гумени уплътнения, о-ринг уплътнения и всякакви други. Не се отмива с вода, малко позасъхва, ама помага бая :yes:
Мани го тоя течен парафин има да си мажеш като гламав и само мажеш и само съхне

Еми ти не се сещаш да дариш малко от тая грес на колегите от форума :mrgreen: Ако трябва кажи колко бири да нося ? :bchug: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e 38

Мнение от spraggabenz » 16 Яну 2015, 0:55

Добре малко 'offtopic"на мен преди 2 седмици ми се заключи колата сама докато бях навън и ключа си беще вътре изписа ми някаква грешка и филм... на околовръсното в София.Та как е възможно това да се случи?

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 17 Яну 2015, 2:10

тук нещо странни предложения се пишат, тия замръзвания зимата се лекуват най-лесно в паркинг на мол за 15на минути

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 17 Яну 2015, 19:40

http://www.aircraftsupply.com/dc33.html
който желае мога да му услужа :yes:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 16 Фев 2015, 22:10

и при мен стана (е39) една студена сутрин не можах да си вляза от шофьорската врата
влязох някак от другите и запалих.. покарах 10 мин и нещо пукна от вратата и вече се отваряше :dunno:
Изображение

Предишна

Назад към Е38