Въпрос относно парното на Е-38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
Re: Въпрос относно парното на Е-38
Hristo Ivanov написа:здравейте колеги ще атакувам с въпроса темата ми се струва подходяща.вмоя случай климатика бачка,антифриз има,загрява нормално,врътката на централната конзола на червено...но... като пусна парното навън кочан студ на мацката от дясно духа топло а аз си карам на студено духа само студено...ужас.дали е от тея клапани които обсъждате и да е спекъл само единия.....? или имате други идеи? Благодаря
Най-вероятно проблема е от тях

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
4i4o Mitko написа:Hristo Ivanov написа:здравейте колеги ще атакувам с въпроса темата ми се струва подходяща.вмоя случай климатика бачка,антифриз има,загрява нормално,врътката на централната конзола на червено...но... като пусна парното навън кочан студ на мацката от дясно духа топло а аз си карам на студено духа само студено...ужас.дали е от тея клапани които обсъждате и да е спекъл само единия.....? или имате други идеи? Благодаря
Най-вероятно проблема е от тях
По-вероятно е клапите на кутията

- jikata_ntl
- Потребител
-
Да не отварям нова тема.
При мен / 728, 98г./ парното е перфектно по принцип, но днес след 20 км пробег, спрях и слязох а колата поработи около 10 мин на място.. Качих се и установих, че парното беше започнало да духа хладко...постоях даже още 5 мин. и съвсем изстина..направо студено взе да духа, после като я подкарах пак на обороти и се върна топлото...не знам ама мисля, че не е нормално, на другата кола го няма ..а ми е първа зима със 7-чката.
ПП: А забравих...лятото пък на климатроник, като го настроя да духа в краката, духа топло...а на ауто си охлажда перфектно..дали има връзка?
При мен / 728, 98г./ парното е перфектно по принцип, но днес след 20 км пробег, спрях и слязох а колата поработи около 10 мин на място.. Качих се и установих, че парното беше започнало да духа хладко...постоях даже още 5 мин. и съвсем изстина..направо студено взе да духа, после като я подкарах пак на обороти и се върна топлото...не знам ама мисля, че не е нормално, на другата кола го няма ..а ми е първа зима със 7-чката.
ПП: А забравих...лятото пък на климатроник, като го настроя да духа в краката, духа топло...а на ауто си охлажда перфектно..дали има връзка?
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
jikata_ntl написа:Да не отварям нова тема.
Колега това са доста често срещани проблеми при нашите коли.Свали клапаните и помпата за парното и ги отремонтираи (може и втора употреба да си вземеш,защото по това,което казваш,ти е заминала помпичката ).Другото за климатика и духането на топло в краката най-вероятно са клапите на кутията на парното.Също може да е управлението на климатика

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2