Мнения за газови уредби на 7ма серия

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Мнения за газови уредби на 7ма серия

Мнение от Mollov » 10 Юни 2014, 17:52

Не размивайте темата с offtopic...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Мнение от denislav.tatarov » 11 Юни 2014, 10:08

Друго интересно което ми прави впечатление е когато някой майстор на газови неможе да я настрой като хората и има проблеми постоянно почва да те кара да сменяш кабели ли не било свещи ли термостат поне това съм го изпитал даже мой приятел кара на газ но постоянно му гасне мотора е 2.8 с два ваноса смени всичко по колата заради шибаната газ и едно голямо нищо колата продължава да се кара с проблема си и никой не може да я направи и това е проблема че никой после не си признава грешките това ме кара да се колебая...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 11 Юни 2014, 13:29

denislav.tatarov написа:Друго интересно което ми прави впечатление е когато някой майстор на газови неможе да я настрой като хората и има проблеми постоянно почва да те кара да сменяш кабели ли не било свещи ли термостат поне това съм го изпитал даже мой приятел кара на газ но постоянно му гасне мотора е 2.8 с два ваноса смени всичко по колата заради шибаната газ и едно голямо нищо колата продължава да се кара с проблема си и никой не може да я направи и това е проблема че никой после не си признава грешките това ме кара да се колебая...

Ами като дупчат колектора къде им е най лесно и взимат вакум от къде също им е удобно така става.

М52 м54 си имат отзад тапичка и щуцер , взима се вакум оттам и толкоз. Отделно малки изпарители , отделно компютри без опции.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 15 Юни 2014, 17:17

И аз карам с Романо и съм много доволен,с два изпарителя съм
Само не се лъжете с турските боклуци

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 04 Юли 2014, 13:41

Колеги какво Ви е мнението за това : http://olx.bg/8tsilindrova-gazova-inzhe ... -i34399553

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 04 Юли 2014, 14:50

chernobila написа:Колеги какво Ви е мнението за това : http://olx.bg/8tsilindrova-gazova-inzhe ... -i34399553

Че това всичкото върви около 600-700лв и нататък плащаш надценка :)

http://www.olimpic-bg.com/

Кажи им на тия да ти пуснат по майл ценова листа и виж как ще ударят в земата 99 % от газаджиите , дето всъщност пазаруват от тях ( те са официален вносител на почти всички газови )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chernobila » 04 Юли 2014, 14:58

omegaart написа:
chernobila написа:Колеги какво Ви е мнението за това : http://olx.bg/8tsilindrova-gazova-inzhe ... -i34399553

Че това всичкото върви около 600-700лв и нататък плащаш надценка :)

http://www.olimpic-bg.com/

Кажи им на тия да ти пуснат по майл ценова листа и виж как ще ударят в земата 99 % от газаджиите , дето всъщност пазаруват от тях ( те са официален вносител на почти всички газови )

Сега попаднах на други - РС ГАЗ .Добри цени и доста солидна гаранция.Някакви отзиви за тях? http://rsgas.bg/gasinjection/landirenzo.html ето за 2350 лева какво предлагат LANDIRENZO :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 05 Юли 2014, 9:25

Скоро се возих в една кола с монтирана уредба Романо беше слагана в софия и монтажа беше скрит почти не се виждаше че колата има газова уредба дюзите на газта не се чуваха почти не като брц та мисълта ми е тази уредба ми направи супер впечатление но цената е 2600...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 05 Юли 2014, 13:13

То за скрития монтаж зависи от майстора,иначе 2600 лв са си пари ,но пък си струва

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 05 Юли 2014, 13:19

Доста пари са си но който и да попитам все получавам мнение че тази кола нямало смисъл от толкова скъпа газова уредба значи била стара и щяла да върви и с евтин вариант но пък хич не ми се рискува но наистина 2600 са си страхотна цена и не всеки би могъл да ги извади

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chernobila » 05 Юли 2014, 19:33

То всичко е ОК за тези пари , НО замалко да ме излъжат с някаква полска за 2800.По-добре е мисля LANDIRENZO отколкото Полска :dunno:

:OT: Ходих при един "майстор" за боядисване на цялата кола и по телефона ми каза ,че излизало 800-900 лева.Като отидох да я види веднага каза,че взимал по толкова само за ПОЛОВИН КОЛА :shock: и каза,че щом е 7-ма серия цената е 2200 :banghead: :dummy: .За съжаление в Булгария е така :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 05 Юли 2014, 19:39

Ланди ... те отдавна слагат само турски части на 90 % от уредбата. Романото още си държат на качеството , но и на цената. Полските в момента са завладяли цяла европа , но тук още хората ги е страх да ползват много много

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 05 Юли 2014, 20:18

Така е полските са завладели българия и тука масово ги слагат на всякакви коли било то мерцедеси или инфинити като им кажеш за нещо италианско те почват майни ги тея евтината също ще върши работа такива приказки че направооо да се навиеш веднага та незнае човек какво да мисли

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chernobila » 06 Юли 2014, 13:34

denislav.tatarov написа:Така е полските са завладели българия и тука масово ги слагат на всякакви коли било то мерцедеси или инфинити като им кажеш за нещо италианско те почват майни ги тея евтината също ще върши работа такива приказки че направооо да се навиеш веднага та незнае човек какво да мисли

Имам предложение за 1300 лева Полска уредба ама нещо не ми се рискува.Най-малкото е ,че не ми дават гаранция.Газов инжекцион с монтажа и всичко 1300 лева,а до 2300 има да си сменям части та да се пръсна :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Юли 2014, 13:56

omegaart написа:Ланди ... те отдавна слагат само турски части на 90 % от уредбата...
Честно ли? На кои компоненти?

ПредишнаСледваща

Назад към Е38