Въпроси относно закупуване на Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: Въпроси относно закупуване на Е38
Mollov написа:735-цата ли говориш? Баси, тя на описание и снимки изглеждаше направо чук... и аз мислех да ходя да я гледам преди да ми изпадне офертата за мойта...
Да за 735-цата лично ходих да я гледам но аз с този двигател компромис не мога да правя някой ако мисли да си го прави да но аз съм на мнение че не си струва.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Mezlishev
- Потребител
-
- Кара: E46 323i
- Мечтае да кара: E60 ALPINA
Здравейте,а дали може и аз да се вмъкна тук?решил съм да си взема една Е38-ца,но незнам 728 или 740 - искам бензинова да е а тук в Англия повечето са такива...харесал съм тази http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
а,и да отбележа-колата си я взимам за България....по точно за 2-3 пъти в които се прибирам,но все пак трябва да е нещо на което се разчита...аз отскоро минах към БМВ и не съм наясно точно кой мотор е ОК да не се кара няколко месеца и да си е ОК в същото време,иначе тук карам Е46 и е ОК,също имам и едно Е36 320 ванос 1998 година за неделя
живея на 8 мили от една писта
не че е мн бързо нооо като изкл блокажа бива(ако не е развалено нещо де)...много дълго стана май
простичкия въпрос е 728 или 740?Благодаря Ви предварително
а,и да отбележа-колата си я взимам за България....по точно за 2-3 пъти в които се прибирам,но все пак трябва да е нещо на което се разчита...аз отскоро минах към БМВ и не съм наясно точно кой мотор е ОК да не се кара няколко месеца и да си е ОК в същото време,иначе тук карам Е46 и е ОК,също имам и едно Е36 320 ванос 1998 година за неделя

Дрифтът не е престъпление 

- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Аз съм се насочил към дизелова кола, така че тази 735 не представлява интерес. Но в с.Труд има една 730d, която изглеждаше добре на обявата. В действителност е ебаси кенефа! Удряна отпред, двигателя работеше като фуражомелка, отвътре беше износена. Сега гледам, че обявата я няма. Някой си е вкарал голям таралеж в гащите
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За онази лачената 730-ка, дето беше над 7500лв ли говориш? 

- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Да, за същата - синя със сив салон. Нищо лачено няма в нея, леко напудрен коптор 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
високата цена не значи задължително хубава кола.
много често една кола дали ще е на 8к или на 5к си е една и съща кола
много често една кола дали ще е на 8к или на 5к си е една и съща кола

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мен това ми е ясно... ама и двете изглеждаха много добре на снимки, а явно излиза, че са тояги... но изглежда в BG вече се научиха да снимат...
Аз явно изтеглих по-добрия вариант - на снимките изглеждаше бая по-зле от реалното й състояние...
Аз явно изтеглих по-добрия вариант - на снимките изглеждаше бая по-зле от реалното й състояние...
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Mollov написа:Мен това ми е ясно... ама и двете изглеждаха много добре на снимки, а явно излиза, че са тояги... но изглежда в BG вече се научиха да снимат...
Не е до работа с нещо, просто някои цветове и десени, въпреки лошото си състояние на снимка изглеждат убийствено готини... аз имах такъв случай в Германия.. Гледам една 5-ца 2003г. Е39 с бежов кожен салон самата тя светло кафяв металик, вътре много богато оборудване, слънчева и прекрасна кола... но на смимка. В действителност изгнил нужник, който като го снимаш изглежда като нов. Направих си опит... няма лъжа няма измама, просто фотото не хваща дефектите...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Към колегата автор на темата,километрите само по ключ може да ги хванеш,ако не са се занимавали да ги чистят оттам.Дизелова Е38 под 500к да не кажа и повече в БГ няма да намериш.Това го знам не само от личен опит,но и от приятели и познати които се занимават с внос на коли.Дизелите се карат много в чужбина,а не като при нас да си возим задниците.Едната ми Е38-ца е на 850к върната е на 250к,колата изглежда перфектно,няма следи от такава употреба(салона е перфектен) всички части са оригинални от завода и нямаше нищо сменявано по нея.Аз започнах да си я правя.Така че прочети и ключовете за да знаеш на колко км е колата.
Забравих да кажа моята е 740иа
Забравих да кажа моята е 740иа
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Е да взема да се похваля и аз - мойта се оказа според ключа "само" на 450 000
- 725tds италианка. Но според мен ако колата е редовно обслужвана и добре обгрижвана километрите може да са и 1 милион и колата пак да си е перфектна. Да не забравяме, че е38 като цяло е доста здрав модел. 

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Моята 740 е на около 400 000км и си е идеална, на километража обаче пише 160 000 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Е38-ца е на 850к - ще е яко ако имаше снимка на километража с тези 850 000 км.
Моята я взех на 222 000км в 2009. 99% сум убеден че бяха реални. Колата е 04.2001г.
беще и все още е доста запазена.
Вчера минах 263 000км . 4 години 40 000км.
Просто си намери наистина читав екземпляр от последните, сложи някои лев и си карай
Моята я взех на 222 000км в 2009. 99% сум убеден че бяха реални. Колата е 04.2001г.
беще и все още е доста запазена.
Вчера минах 263 000км . 4 години 40 000км.
Просто си намери наистина читав екземпляр от последните, сложи някои лев и си карай
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
На километража няма кой да ги остави, виж в EWS-a, LCM-a са често срещани гледки. 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2