Проблем Врати

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Re: Проблем Врати

Мнение от DLVasilev » 18 Фев 2013, 18:22

anzak написа:има едно нещо викат му двойно заключване затова ...

A това лайно не може ли да се ампутира Писна и от ненужни глупости по тия коли...
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 18 Фев 2013, 18:29

Абе поразбирам от това и онова,ама за без пари при Майстор Цветко трябва да идеш. :mhihi:
Пък ако решиш за някое купе с 4 врати, звънни, ще те уредим с едно 728 или 750, директно с мотокара ти го товара :mhihi: :winky:
То и при Е38 става като на Е34,ама докато не е заключено отвън или не му е развалена машиката. Е38 има допълнителна защита, затова трябва да направиш това, което ти казахме с колегите, но ти предпочиташ да се палиш и да пишеш постове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 18 Фев 2013, 18:44

Ами в такъв случай си карам с 3 врати и толкова. Отзад аз не се качвам, така че не ме бърка отваря ли се или не. Щом толкова разправия за едното отваряне който е мераклия да влиза през джама. Аа да му се не знае и пластмасария и боклук и инженери без работа
Като подразбираш от това и онова приготви една машинка и заповядай когато кажа, че мога да се занимавам срещу съответната сума да го оправиш. Ако строшиш кора или нещо друго си е за твоя сметка от твоя кола или няма да платя нищо понеже ми омръзна от самозвани майсторчета. Става ли? искам и гаранция, че тая проклета пластмаса на 20 години ще изкара поне една година. А и като казахме 20 години внимавай какви цени ще ми обявиш, щото това не е нова кола ;) Иначе съм съгласен да платя за работа и части
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от boris » 18 Фев 2013, 19:02

Това не е търговски раздел, а технически. Постовете ми целяха единствено да те насочат какво да правиш. За цени и т.н си има телефони и лични съобщения. Цените може да си ги обявявам каквито искам, няма нужда да внимавам, като не ти отърва си търсиш от другаде, а и като цяло нищо не съм тръгнал да ти продавам. Тая гаранция дет е търсиш от една година, ме кара да те насоча направо към друг търговец, има далеч по-"коректни", който с удоволствие биха ти я дали само и само да ти вземат левчетата.
А и не забелязваш нещо основно, аз съм от Пловдив.
Когато кажел... :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 18 Фев 2013, 20:08

boris_k написа:Това не е търговски раздел, а технически. Постовете ми целяха единствено да те насочат какво да правиш. За цени и т.н си има телефони и лични съобщения. Цените може да си ги обявявам каквито искам, няма нужда да внимавам, като не ти отърва си търсиш от другаде, а и като цяло нищо не съм тръгнал да ти продавам. Тая гаранция дет е търсиш от една година, ме кара да те насоча направо към друг търговец, има далеч по-"коректни", който с удоволствие биха ти я дали само и само да ти вземат левчетата.

това какъв раздел е ми е ясно и това, че се обясняваш тука си е твой проблем. Постовете ти освен да ме нервират друго не правят щото нещо много отворен и разбиращ го даваш. Като има ЛС-та и телефони що не звънна или не писа? Цените можеш не само да ги обявяваш каквито си искаш ми може и да си ги............ където си искаш заедно с частите дето даваш!!!! Това от къде си също не ме интересува. Единственото което те моля е ако ще ми се правиш на интересен просто недей да пишеш в тая или в която и да е друга тема става ли?
Аз повече няма да се занимавам. Заключвайте темата, правете каквото желаете! Писна ми просто от майстори и разбирачи навсякъде!!!!!!!!!!!
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Фев 2013, 0:03

DLVasilev написа:
boris_k написа:Това не е търговски раздел, а технически. Постовете ми целяха единствено да те насочат какво да правиш. За цени и т.н си има телефони и лични съобщения. Цените може да си ги обявявам каквито искам, няма нужда да внимавам, като не ти отърва си търсиш от другаде, а и като цяло нищо не съм тръгнал да ти продавам. Тая гаранция дет е търсиш от една година, ме кара да те насоча направо към друг търговец, има далеч по-"коректни", който с удоволствие биха ти я дали само и само да ти вземат левчетата.

това какъв раздел е ми е ясно и това, че се обясняваш тука си е твой проблем. Постовете ти освен да ме нервират друго не правят щото нещо много отворен и разбиращ го даваш. Като има ЛС-та и телефони що не звънна или не писа? Цените можеш не само да ги обявяваш каквито си искаш ми може и да си ги............ където си искаш заедно с частите дето даваш!!!! Това от къде си също не ме интересува. Единственото което те моля е ако ще ми се правиш на интересен просто недей да пишеш в тая или в която и да е друга тема става ли?
Аз повече няма да се занимавам. Заключвайте темата, правете каквото желаете! Писна ми просто от майстори и разбирачи навсякъде!!!!!!!!!!!

Кемакози , направо ми иде аз ти насипя с лопатата а не Борис...

чОВЕКА е разглобил повече 38ци от тебе и мене заедно 34ки , ама напиняш като глист на буца - не та не !
Кое не ти е ясно ? тоя който се прави на интересен си ти , ама явно хората в 38 по културни и няма кой да ти тегли една .

Дай 300 лева , аз ще дойда лично с Борис К , ще ида да го зема от Плводив и ще го върна после :) , и вратата ще ти оправим. Цена имаш , телефон ако искаш ще ти дам :) . Може и при другите масйтори да идеш с дилърската диагностика ще отворите вратата , може и на Стоенчо да се обадиш ама трябва пред тях да идеш. Гаранция няма :) . Искрено се забавлявам , чакам да ми кажеш кога да спра да пиша :winky: !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 19 Фев 2013, 0:39

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:
DLVasilev написа:

Кемакози , направо ми иде аз ти насипя с лопатата а не Борис...

чОВЕКА е разглобил повече 38ци от тебе и мене заедно 34ки , ама напиняш като глист на буца - не та не !
Кое не ти е ясно ? тоя който се прави на интересен си ти , ама явно хората в 38 по културни и няма кой да ти тегли една .

Дай 300 лева , аз ще дойда лично с Борис К , ще ида да го зема от Плводив и ще го върна после :) , и вратата ще ти оправим. Цена имаш , телефон ако искаш ще ти дам :) . Може и при другите масйтори да идеш с дилърската диагностика ще отворите вратата , може и на Стоенчо да се обадиш ама трябва пред тях да идеш. Гаранция няма :) . Искрено се забавлявам , чакам да ми кажеш кога да спра да пиша :winky: !

Пиши си колко щеш. Точно па от тебе съвет....Главата на турчин си давам ма тебе няма да те отразя повярвай. Ти какъв се явяваш тука та на теб пари да ти давам?Aз не давам пари на хора дето теглят заеми от банката, за да си оправят салона и да си сложат мотор на покойника и после да се бият в гърдите :mhihi: Да не говорим, че ти моята кола няма да я барнеш просто за каквото и да става въпрос по нея.
От тука натам дерзайте без мене в темата ако някой иска да я ползва изобщо, аз и сам ще се оправя :winky:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Фев 2013, 10:02

Хаха ,някъв банков служител ще да дойдеш :) , теглих заем и джанти да си купя , и за боя теглих даже, за другото не помня вече , май и усилвател си купих Информаторите ти са се объркали нещо , стара им е информацията.

Пишман от драскачи като тебе дето земаха по една бангия и не могат една врата да си оправят ама пишат тук.

Боли ме фара за твоята кола ,и за твоята врата конкретно. Като не и разбираш има си сервизи ще ти я направят , никой не е длъжен да ти чете инфантилните истерични постове.

И надявам се това е последния път в който ми правиш оценки. Прави си там самолетчетата , явно вратите не са твоята стихия :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 19 Фев 2013, 10:29

10 до 20лв се намира машинката,колегите са писали как да си отвориш вратата ....какъв е проблема :roll: дъно не е 20-те лева,защото пишеш ,че оставяш колата без врата заради една машинка...титаниеви колела не ти трябват ,говори с някой колега да ти я даде на разсрочено плащане,вместо да се караш с тях :yes:
п.п. това да преработваш заключването на Е38 е глупост за мен,ако не може да се справи човек с един дребен проблем,просто тая кола не е за него...аз по тая логика минах от е34 на лада нива :yes:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 19 Фев 2013, 17:29

boris_k написа:Това не е търговски раздел, а технически. Постовете ми целяха единствено да те насочат какво да правиш. За цени и т.н си има телефони и лични съобщения. Цените може да си ги обявявам каквито искам, няма нужда да внимавам, като не ти отърва си търсиш от другаде, а и като цяло нищо не съм тръгнал да ти продавам. Тая гаранция дет(КЪДЕТО) :lol: :lol: е(Я) :lol: :lol: търсиш от една година, ме кара да те насоча направо към друг търговец, има далеч по-"коректни", който(КОИТО) :lol: :lol: с удоволствие биха ти я дали само и само да ти вземат левчетата.
Когато кажел(КАЖЕШ)... :lol: :lol:

Абе поразбирам от това и онова,ама за без пари при Майстор Цветко трябва да идеш.

Не няма да го направя без пари, но няма и да взема 300лв. както предлага един от групичката Ви, а докато правя колата няма да и повредя умишлено скоростната кутия, за да и правя после ремонт, нито ще му рециклирам носачите без да има нужда- не ме питай откъде знам, че правите така. ;)

По темата как даси програмрам централото да отваря само шоф. врата? Мерси!

С GT1 и Progman.

A това лайно не може ли да се ампутира Писна и от ненужни глупости по тия коли...

Ампутира се лесно, като режеш съответният кабел, който задейства функцията "резе" на ЦЗ.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от boris » 19 Фев 2013, 17:40

Браво бе правописец , не знаех, че и на това си майстор. :mhihi:
Само ДЕТ единствената грешка /открита от теб/ е коЙто , останалото е начин на изразяване.
"Когато кажел" е ирония на казаното от автора на темата, ако го бЕх написал както си ме "поправил" щеше да означава друго, ама явно бавно стопляш, програмирай се с дилърската си диагностика, да влезнеш в час.
Групичка е доста интересно казано, имайки предвид, че познавам само един от тях.
Майстор аз да се наричам, първа гордост е за мене. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 19 Фев 2013, 17:52

Да бе , излишно ти ремонтираха носачите , бяха супер , грам луфт нямаха, и кутията ти счупиха , трябваше една нова да ти сложат за 150 лева нов внос .

И масло не ти доляха ... Един човек който си държи на колата няма да я занемари до това положение ,ама тва е друга тема.

А групичката знаеш къде работи , не се крие можеш да отидеш и да им споделиш кое точно те тормози.

Те с ГТ и ДИС носачите не се виждат , разбират се като се изцапаш .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Фев 2013, 20:44

Ама вие яко сте зацапали свещите :kuku:
Като чета се сещам за Дързост и красота, защо ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 19 Фев 2013, 20:57

колкото и да е неприятно факт е че масата потребители от форума не са тук за да обменят опит и идеи а да икономисат някой лев като питат кое след кое болче да развият за да си спестят разходите по сервизи за да имат за гориво после за да излязат и да паркират баварката пред някое кафе да се покажат друга голяма маса са псевдо майстори които си търсят клиенти и дрънкат врели некипели със 5-6 заучени фрази и някви разбирания за колите на ниво лада и москвич
Барай шишарката Минкеее ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 03 Мар 2013, 13:25

Вратата е оправена. Благодарности на Стоян, а на останалите много здраве!
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Е38