Въпрос за двигател 3.0 бензин
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Manqkasss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
- Мечтае да кара: 760 LI
Re: Въпрос за двигател 3.0 бензин
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:тя малко темата в друга насока отиде..
за да стане трябва е38цата да е с двоен ванос 2.8. ако е с единичен няма смисъл, няма да тръгнат табла и чудесии.
едната е по кан , другата не . Купето е тежко , и с 3 литра пак няма да сте много доволни, ако 28цата ви не върви или замисля в ниските обороти има други проблеми .Толкоз може в това купе , замерете я до 100км и ще разберете къде сте.
Иначе цената на мотора е как си го спазариш ,зависи състоянието , хубаво е обслужване да има , примерно моя съм му сменил всичките глупости гарнитурки клапани картерни , гумички на ваноса , центровка на ваносите наново и взе че потръгна хайвана.
колега ти е38 ли имаш с трансплантация на този мотор или е65-ца ? а колкото до колегата omegaart разбрах че няма такъв на е38-ците и че са 8 цилиндрови ама говорим за евентуална трансплантация !
Живота започва след 200км!
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Лошото на тези смени на двигателя че трябва да се прави технотест ,да се минава през каналите за смяна на номера на двигателя всичко за да е легално.Лично аз ще предпочета да си събера части за 3 литра и да си направя 28 та с по-голяма кубатура и си я мапна наново с газовия инжекцион .

Smoocki написа:Лошото на тези смени на двигателя че трябва да се прави технотест ,да се минава през каналите за смяна на номера на двигателя всичко за да е легално.Лично аз ще предпочета да си събера части за 3 литра и да си направя 28 та с по-голяма кубатура и си я мапна наново с газовия инжекцион .
Демек незаконно за да не плащаш по-високи данъци. Тарикатско

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
vladobate написа:Smoocki написа:Лошото на тези смени на двигателя че трябва да се прави технотест ,да се минава през каналите за смяна на номера на двигателя всичко за да е легално.Лично аз ще предпочета да си събера части за 3 литра и да си направя 28 та с по-голяма кубатура и си я мапна наново с газовия инжекцион .
Демек незаконно за да не плащаш по-високи данъци. Тарикатско
Напротив точно законно си е ,по талон ако си и отговаря номера на блока с този в талона всичко е наред .Друг е въпроса че никой неможе да каже колко ще ми е обема на двигателя

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ами посъбери части , посглоби го и ще поговорим пак
. Малко е безмислена работата или поне за мен неоправдана. 740 е истината 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2