Колеги,съвет относно обява ,моля
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Колеги,съвет относно обява ,моля
Bavarcho написа:kokala написа:Защо всички въртят тия километри и ЗАЩО С ТОЛКОВА МНОГО??!! Аз примерно видя ли такава кола на такива километри ако ще всичко да й е перфектно няма да я взема!!! Ако я взимаш мисля, че можеш да я закараш да се видят реалните километри и да му натриеш носа на тоя *****![]()
![]()
![]()
Човек ти така или иначе поне скоро Е38 няма да си купиш, какво си се разпенилА и като ти чета темата за Е30-ката дето караш и мунинга по нея, не си човек за Е38. Както писах тая кола беше на човек 39-ти набор учен, с пари и т.н.
Колега Bavarcho не обръщай внимание на такива глупави коментари . Моята е 95г на 180к със пълна сервизна история закупена от Швейцария ... Да разбирам че и км на моята кола са пипани г-н Kokal?

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Проверил ли си? 180 000 км е възможно но рядко срещано. Всичко ще си проличи ако тръгне да се проверява. Стига спам в на човека темата!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
kokala написа:Проверил ли си? 180 000 км е възможно но рядко срещано. Всичко ще си проличи ако тръгне да се проверява. Стига спам в на човека темата!
Айде пък Е38 до фейслифта да запаметява километрите само на едно място и връщането им да е елементарно, а след фейса с новия ключ местата са няколко и пак не е много трудно за човек дето разбира какво прави. Така освен ако не си врачка трудно ще разбереш на колко реално е

Кола по километри не се купува

И конкретната да поФторя има сервизна книжка водена в два БМВ сервиза (първите четири или пет години в един и после в другия) като е влизала винаги през 15 000км + - 50 километра!
Темата одавна приключи след първия ми коментар, едно е да гледаш снимки от мобилето и да цъкаш, аз колата съм я виждал в Германия, снимката в гаража е гаража на човека дето е купена, Мартин Мюлер се казва. (може да го намериш по телефонния указател и да го питаш за колата

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Колата наистина е супер и на снимки и по инфо което давате за нея.Дори ми се струва доста евтина.Ииии в този ред на мисли аз пък се зачудвам защо толкова скоро закупена , новият собственик решава да я продаде?Щом всичко по нея работи и изглежда реално както е на снимките какво има да и се чудиш взимай я?Аз лично не съм виждал продаваща се 38-ца на която всичко да работи като се сетя с моята колко си играх докато ВСИЧКО проработи
.
П.П. Не намесвайте Е30(най сектантската кола)
във споровете си !Там филма е друг и безкраен (поне за мен).

П.П. Не намесвайте Е30(най сектантската кола)

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2