Шофьорска чистачка за е38

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: Шофьорска чистачка за е38

Мнение от Stanchev » 14 Авг 2012, 6:21

anzak написа:
Stanchev написа:и ти си мишок, който не уважава колата си, себе си и само се излагаш!
ааааама ха!
да си купиш лада !

станчев не ми извъртай думите ако ти се чувстваш мишок това е отделен въпрос по темата в повечето магазини за авточасти има чистачки за седмица поне в бургас при колегата незнам как е пък по бензиностанциите ми се струва че ще са малко по скъпи от в магазина пък ако искате да преправяте минете и през накладките може от лада да станат или направо налепете феродо на старите :winky: и когато аз имах първата си седмица (преди 4г) даже и течноста и за чистачки беше оригинална БМВ че и още си ползвам тАКАВА нищо че има и приста по 1лв и пак казвам уважавай си колата за да ти създава по малко проблеми пък ако ви кефи флекса електоржена и имаш БАЙ Ганьо кастъм на най висок клас лимузина на БМВ ...... станаха седмиците по 4-5 хилки и голямото побългаряване започна

извъртам ти ги, защото има за какво!
човека от темата ясно е попитал, а ти почваш да нападаш, че ако няма 90 лв за чистачки един вид не се уважава себе си, цялата си рода, колата и всички от BMW :lol:
и да, чистачки има навсякъде, включително и аз продавам такива! и познай - сложих си първо бош! (ако искаш да ти ги подаря) и да ти кажа тия от метро по 7 лв аеротуина чистят по-добре :D
и оригинална течност слагах, да ти кажа пак не съм доволен, ползвам на нигрин!
това, което ми обясняваш ти (за уважаването на колата) - бош чистачки и ое течност не ми звучи като уважаване на колата с което да ми създава по-малко проблеми... звучи ми някак си много форумско :lol:
а това дали се чувствам като мишок може да го разбереш като пием по биричка :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 14 Авг 2012, 7:41

колега пак казвам лично моето мненив че като те е страх от мечката няма да ходиш в гората димек като нямаш 90 кинта за чистачки няма да си купуваш седмица а относно бош чистачките при мен винаги са карали около 2г без значение на каква кола не че им правя реклама просто такива има от където пазаря аз за Шампион за Валео и са СВФ съм чувал противоречиви мнения и уважението към колата мисля че се състои точно в това да я поддържаш във форма то ако нямаш 90 кинта за чистачки а ти дойде време за смяна на масло какво правим слагаме 15/40 Приста или М10Д направо и пак простата аритметика при едни 40 кинта разлика рязането заварянето после трябва и да се боядиса там .... не е ли малко смешна спестената сума на фона на манипулацията според мен най приемливия вариант в случай че не ти се купуват чистачки е смяна на перата че и за някой марки коли има даже оригинални такива
Барай шишарката Минкеее ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Авг 2012, 10:05

anzak написа:колега пак казвам лично моето мненив че като те е страх от мечката няма да ходиш в гората димек като нямаш 90 кинта за чистачки няма да си купуваш седмица а относно бош чистачките при мен винаги са карали около 2г без значение на каква кола не че им правя реклама просто такива има от където пазаря аз за Шампион за Валео и са СВФ съм чувал противоречиви мнения и уважението към колата мисля че се състои точно в това да я поддържаш във форма то ако нямаш 90 кинта за чистачки а ти дойде време за смяна на масло какво правим слагаме 15/40 Приста или М10Д направо и пак простата аритметика при едни 40 кинта разлика рязането заварянето после трябва и да се боядиса там .... не е ли малко смешна спестената сума на фона на манипулацията според мен най приемливия вариант в случай че не ти се купуват чистачки е смяна на перата че и за някой марки коли има даже оригинални такива

виж ся понеже ми става смешно от твоите изказвания и преценки дали имам 90 лв или нямам това теб не те интересува, нито те интересува как ще ги харча, нито пък някой ти дава право да категоризираш хората, нито пък как си обслужват колите само на базата едни чистачки :idea:
пак ти обяснявам (като на 6 годишен) чистачките от 90 лв НЕ чистят добре МОЯТ преден прозорец :!:
ако не си го разбрал, прочети го още един път :winky:
а това дали имам пари, как, по колко и за какво си е мой проблем...не че ти е работа или съм длъжен да ти обяснявам :winky:
ех ама си сладур :lol:

п.п.
anzak написа:колега пак казвам лично моето мненив че като те е страх от мечката няма да ходиш в гората димек като нямаш 90 кинта за чистачки няма да си купуваш седмица

ще си купя още 2 седмици и ще им изкормя чистачките
AKA ще си правя каквото си искам :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 14 Авг 2012, 15:57

cod-cdbp написа: ... просто ми е писнало с 20 годишна кола да ме гледат като марсианец с космически кораб.
Писнало ми е от този манталитет и подход, писнало ми е да чакам доставки от луната. Ако и за едни смотани чистачки чакам не знам къде ще му излезе края.

Точно :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 14 Авг 2012, 16:04

Колеги, мисля че е въпрос на избор! Който иска сменя целите чистачки, който иска- само перата! Аз специално сменям само перата, и са си екстра.
От цървул, бална пантофка НЕ става!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 14 Авг 2012, 20:56

Stanchev написа:
anzak написа:колега пак казвам лично моето мненив че като те е страх от мечката няма да ходиш в гората димек като нямаш 90 кинта за чистачки няма да си купуваш седмица а относно бош чистачките при мен винаги са карали около 2г без значение на каква кола не че им правя реклама просто такива има от където пазаря аз за Шампион за Валео и са СВФ съм чувал противоречиви мнения и уважението към колата мисля че се състои точно в това да я поддържаш във форма то ако нямаш 90 кинта за чистачки а ти дойде време за смяна на масло какво правим слагаме 15/40 Приста или М10Д направо и пак простата аритметика при едни 40 кинта разлика рязането заварянето после трябва и да се боядиса там .... не е ли малко смешна спестената сума на фона на манипулацията според мен най приемливия вариант в случай че не ти се купуват чистачки е смяна на перата че и за някой марки коли има даже оригинални такива

виж ся понеже ми става смешно от твоите изказвания и преценки дали имам 90 лв или нямам това теб не те интересува, нито те интересува как ще ги харча, нито пък някой ти дава право да категоризираш хората, нито пък как си обслужват колите само на базата едни чистачки :idea:
пак ти обяснявам (като на 6 годишен) чистачките от 90 лв НЕ чистят добре МОЯТ преден прозорец :!:
ако не си го разбрал, прочети го още един път :winky:
а това дали имам пари, как, по колко и за какво си е мой проблем...не че ти е работа или съм длъжен да ти обяснявам :winky:
ех ама си сладур :lol:

п.п.
anzak написа:колега пак казвам лично моето мненив че като те е страх от мечката няма да ходиш в гората димек като нямаш 90 кинта за чистачки няма да си купуваш седмица

ще си купя още 2 седмици и ще им изкормя чистачките
AKA ще си правя каквото си искам :twisted:

сладкиш някъде да съм споменал теб .... ти нещо комплексира ли се ... пък като си тръгнал да правиш каквото си искаш сложи си лентичка антистатик отзаде да ти се сурка като караш и светлоотражатели на вратите като ще си маняк.... относно израза за мечката той се отнася за всеки който първо купува после се усеща че му идва на нагорнище поддръжката и се почва с 'подобренията' и после някой като купи такъв читав екземпляр и изпада в голямата загадка в какво се е забъркал
Барай шишарката Минкеее ....

Предишна

Назад към Е38