Проблем с кардана на 725 тдс

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 725 ТДС

Re: Проблем с кардана на 725 тдс

Мнение от P_Dimitrov1987 » 28 Дек 2011, 1:56

За мен май това тресене остава на заден план. След огледа днес ми съобщиха радусната новина, че трябва да сменям гарнитура на главата ( за 3-ти път, а дано не е главата, че нея съм я сменял САМО веднъж ) то че поддържам тдс е ясно че съм мазухист ама вече ми идва в повече :( . Тайничко се надявам, че като стегна моторчето, настроят добре помпата ( ДАЙ БОЖЕ ТОЗИ ПЪТ ) тресенето ще спре. Ако се оправи от това ще го съобщя. м/у другото това тресене при мен започна постепенно, не стана изведнъж, при теб как се появи? Според майсторите това тресене ми било от тампони по укачването. След като ги убедих, че не е от колелата. Аз обаче не вярвам защото цялата ходова част е преглеждана многократно ( преди седмица сменях носач заради това ) има си забилежки но е в доста добра форма и не вярвам, която и част по него да е разбита дотолкова, особенно като тресенето е свързано само като подавам гас на 4 или 5-та. За този проблем съм се обръщал към над 10 сервиза и нито едно от нещата който ме накараха да сменя не реши проблема. Трябва да се вкара закон, който малко от малко да ни защитава от всичката некъдърна паплъч който пипат най-скъпото и вярно нещо колите ни!
ср. за излишните редове просто ми идва в повече поредния ремонт.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 28 Дек 2011, 8:03

Седя и ви гледам сеира....... Кога някой от вас ще се сети ,че това тресене е твърде вероятно да идва от №2 от тази схема : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=24&fg=05

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 28 Дек 2011, 10:53

Ilko Ivanov написа:Седя и ви гледам сеира....... Кога някой от вас ще се сети ,че това тресене е твърде вероятно да идва от №2 от тази схема : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=24&fg=05

Еми човека ходи в известен БМВ сервиз в Бургас те като му сменят всичко ще почнат и кутията и най накрая може би и ХДП-то :mhihi:
Барай шишарката Минкеее ....

Предишна

Назад към Е38