Запитване за автомобил

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: Запитване за автомобил

Мнение от Alexi » 15 Окт 2011, 18:26

апсолютно е изключено да е на реални около 200к :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Окт 2011, 18:54

Alexi написа:апсолютно е изключено да е на реални около 200к :mhihi:

Извинявай, ти кой беше? :winky:
Този коментар има ли някакъв смисъл, според теб? Или просто да трупаме коментари.
А да и не е смешен коментара, сори :confused: :winky:
Не давай толкова категорични коментари, моля! Освен ако не можеш да се обосновеш!
Напоследък много компетентен се явяваш във всяка втора тема!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 15 Окт 2011, 19:13

абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 години :mhihi: а сматай ако е фалшива на какви км е .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 15 Окт 2011, 19:20

Alexi написа:абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 години :mhihi: а сматай ако е фалшива на какви км е .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука :mhihi:

А що пьк не се спреш за малко и да се замислиш че не е задьлжително километрите да се трупат с този темп напред в годините.... Това че за 2 години са направени 80к км не е гаранция че след още 2 ще са 160к... Логиката ти е изключително глупава........

Потребител
Аватар
Кара: VW
Мечтае да кара: BMW 330XI

Мнение от k_garchev » 15 Окт 2011, 19:42

Автомобила изглежда страшно много запазен на снимките!Аз лично не вярвам да е на реални км!Все пак това е БМВ,висок клас автомобил!Лимозина!Искате да кажете,че са минавани по 15к км на година?Не може да е истина!Такава кола се среща 1 на хиляда и определено няма да се продава от автокъща!
Нмяа ли начин чрез диагностика,да се видят километрите на таблото!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Окт 2011, 20:20

Alexi написа:абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 години :mhihi: а сматай ако е фалшива на какви км е ..

Много добре я разгледах!
Ако беше малко по-наблюдателен щеше да знаеш, че първите две - три години се въртят доста повече километри отколкото следващите!

Alexi написа: аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука :mhihi:

А сериозно?
Нека позная - бил си зает да четеш Форд форума под прикритие "БМВ ентусяст" :mhihi:
Ако беше чел, не писал, и преди 2008 щеше да знаеш кой съм :winky: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Мнение от ddinobot » 15 Окт 2011, 23:49

Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 16 Окт 2011, 0:14

ddinobot написа:Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !

Автора на темата си даде най-точния коментар. Пробега не е най-правилния критерий за състоянието на автомобила... Bavarcho се занимава с това и дори по-снимки може да даде оценка за състоянието, а пък да караш Мондео 2006-та и да коментираш как всички коли от автокъщи били кошове е лесно. И мен ме гонят с псувни от повечето автокъщи, ма това след като съм видял колата на живо, а не по обяви и форуми :winky: Успех на автора :yes:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 16 Окт 2011, 5:52

Bavarcho написа:Извинявай, ти кой беше?

Alexi написа: .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука :mhihi:

Вие двамата .........
Ако продължите в този дух,ще разберете аз кой съм ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 16 Окт 2011, 8:13

ddinobot написа:Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !

Колега обработват ги с доста препарати за почистване и полиране в което аз не виждам нищо лошо. Но пък и те нали ги задължиха да дават гаранция колко беше,шест месеца май?Ти самия щом си я харесваш ,качете се разкарайте я пробвайте всичко по нея дали си работи и по време на теста ти сам ще усетиш дали това е твоята кола.Аз винаги ги оприличавам със жените :D ако ми грабне погледа и по време на теста ми хареса, изобщо не ме бърка дали ме лъже в бройката и дали и е връщан километро-бройко брояча :lol: .Успех ииии, да пишеш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 16 Окт 2011, 10:44

RORO написа:

Колега обработват ги с доста препарати за почистване и полиране в което аз не виждам нищо лошо. Но пък и те нали ги задължиха да дават гаранция колко беше,шест месеца май?Ти самия щом си я харесваш ,качете се разкарайте я пробвайте всичко по нея дали си работи и по време на теста ти сам ще усетиш дали това е твоята кола.Аз винаги ги оприличавам със жените :D ако ми грабне погледа и по време на теста ми хареса, изобщо не ме бърка дали ме лъже в бройката и дали и е връщан километро-бройко брояча :lol: .Успех ииии, да пишеш!

:clap: :clap: :clap: :yes:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 16 Окт 2011, 11:00

на мен горните цифри ми преличат на 205999 а от долу на 105... кое е вярно .... само не знам като е 2000-ната защо е със жълтите мигачи ако е регистрирана тогава а е произведена предна година да ама пише дата на производство!и това с тея техните уникати и реални километри и фул екстри на всяка 3-та кола направо ми се провръща от тея джамбази .... скоро обикалях да търся на жената нещо и ми стана лошо.... мога само да кажа че е доста посничка и че моята я взех от германия от човек и не беше така напудрена и изгеждаше по този начин на 220 К в същност и сега изгежда само дето волана е поизтъркан малко и шофиорската седалка но пак казвам МАЛКО и е на 300 К като се има предвид че е черна от всякъде а на черното личи повече дори стелките не са мръднали особенно шофьоската защото си я карам босичък а зимата по бели чорапки :D не казвам че е лоша колата а просто да не вярваш 100% на това което пише и това което ти кажат :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 725 tds
Мечтае да кара: 645i

Мнение от goro8212 » 16 Окт 2011, 12:47

ddinobot написа:Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!

колега тази цена е твърде висока за тази бензинова ламя
Ако падна искам да энам, че съм скочил а не че някой ме е бутнал.

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 17 Окт 2011, 8:59

goro8212 написа:
ddinobot написа:Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!

И какьв беше смисьла от тази твоя експертна оценка? Освен трупането на мнения... До модераторите.... Няма да е лошо да ни изтьрпите още малко и да се заключи тази тема....

Потребител
Аватар
Кара: BMW 725 tds
Мечтае да кара: 645i

Мнение от goro8212 » 17 Окт 2011, 12:33

iliew написа:
goro8212 написа:

И какьв беше смисьла от тази твоя експертна оценка? Освен трупането на мнения... До модераторите.... Няма да е лошо да ни изтьрпите още малко и да се заключи тази тема....

е колега илиев недей да се гъзираш де,просто му казвам на момчето ,че тази цена за тази кола е висока според мен,ако съм те засегнал нещо извинявай
Ако падна искам да энам, че съм скочил а не че някой ме е бутнал.

ПредишнаСледваща

Назад към Е38