Запитване за автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Запитване за автомобил
апсолютно е изключено да е на реални около 200к 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexi написа:апсолютно е изключено да е на реални около 200к
Извинявай, ти кой беше?

Този коментар има ли някакъв смисъл, според теб? Или просто да трупаме коментари.
А да и не е смешен коментара, сори

Не давай толкова категорични коментари, моля! Освен ако не можеш да се обосновеш!
Напоследък много компетентен се явяваш във всяка втора тема!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 години
а сматай ако е фалшива на какви км е .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Alexi написа:абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 годиниа сматай ако е фалшива на какви км е .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука
А що пьк не се спреш за малко и да се замислиш че не е задьлжително километрите да се трупат с този темп напред в годините.... Това че за 2 години са направени 80к км не е гаранция че след още 2 ще са 160к... Логиката ти е изключително глупава........
- k_garchev
- Потребител
-
- Кара: VW
- Мечтае да кара: BMW 330XI
Автомобила изглежда страшно много запазен на снимките!Аз лично не вярвам да е на реални км!Все пак това е БМВ,висок клас автомобил!Лимозина!Искате да кажете,че са минавани по 15к км на година?Не може да е истина!Такава кола се среща 1 на хиляда и определено няма да се продава от автокъща!
Нмяа ли начин чрез диагностика,да се видят километрите на таблото!
Нмяа ли начин чрез диагностика,да се видят километрите на таблото!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexi написа:абе ти поразгледа ли сервизната книжка ,колата на 2 години е била на 80к а сега е на 11 годиниа сматай ако е фалшива на какви км е ..
Много добре я разгледах!
Ако беше малко по-наблюдателен щеше да знаеш, че първите две - три години се въртят доста повече километри отколкото следващите!
Alexi написа: аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука
А сериозно?
Нека позная - бил си зает да четеш Форд форума под прикритие "БМВ ентусяст"

Ако беше чел, не писал, и преди 2008 щеше да знаеш кой съм

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ddinobot написа:Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !
Автора на темата си даде най-точния коментар. Пробега не е най-правилния критерий за състоянието на автомобила... Bavarcho се занимава с това и дори по-снимки може да даде оценка за състоянието, а пък да караш Мондео 2006-та и да коментираш как всички коли от автокъщи били кошове е лесно. И мен ме гонят с псувни от повечето автокъщи, ма това след като съм видял колата на живо, а не по обяви и форуми

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Bavarcho написа:Извинявай, ти кой беше?
Alexi написа: .. и аз се чудя ти кой беше че от 2008 не съм писал тука
Вие двамата .........
Ако продължите в този дух,ще разберете аз кой съм

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
ddinobot написа:Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !
Колега обработват ги с доста препарати за почистване и полиране в което аз не виждам нищо лошо. Но пък и те нали ги задължиха да дават гаранция колко беше,шест месеца май?Ти самия щом си я харесваш ,качете се разкарайте я пробвайте всичко по нея дали си работи и по време на теста ти сам ще усетиш дали това е твоята кола.Аз винаги ги оприличавам със жените

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
RORO написа:ddinobot написа:Колата не само на снимки но и на живо изглежда запазена, особено коша и двигателя, не знам как е изчистено, но изглеждаше като нов, както и салона, волана и скоростния лост, бутоните на конзолата и навигацията. Не съм такъв познавач, че да кажа дали всичко това е обработено с разни препарати или просто е в такова състояние понеже не е карана много или е пазена !
Колега обработват ги с доста препарати за почистване и полиране в което аз не виждам нищо лошо. Но пък и те нали ги задължиха да дават гаранция колко беше,шест месеца май?Ти самия щом си я харесваш ,качете се разкарайте я пробвайте всичко по нея дали си работи и по време на теста ти сам ще усетиш дали това е твоята кола.Аз винаги ги оприличавам със женитеако ми грабне погледа и по време на теста ми хареса, изобщо не ме бърка дали ме лъже в бройката и дали и е връщан километро-бройко брояча
.Успех ииии, да пишеш!

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
на мен горните цифри ми преличат на 205999 а от долу на 105... кое е вярно .... само не знам като е 2000-ната защо е със жълтите мигачи ако е регистрирана тогава а е произведена предна година да ама пише дата на производство!и това с тея техните уникати и реални километри и фул екстри на всяка 3-та кола направо ми се провръща от тея джамбази .... скоро обикалях да търся на жената нещо и ми стана лошо.... мога само да кажа че е доста посничка и че моята я взех от германия от човек и не беше така напудрена и изгеждаше по този начин на 220 К в същност и сега изгежда само дето волана е поизтъркан малко и шофиорската седалка но пак казвам МАЛКО и е на 300 К като се има предвид че е черна от всякъде а на черното личи повече дори стелките не са мръднали особенно шофьоската защото си я карам босичък а зимата по бели чорапки
не казвам че е лоша колата а просто да не вярваш 100% на това което пише и това което ти кажат 

- goro8212
- Потребител
-
- Кара: BMW 725 tds
- Мечтае да кара: 645i
ddinobot написа:Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!
колега тази цена е твърде висока за тази бензинова ламя
Ако падна искам да энам, че съм скочил а не че някой ме е бутнал.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
goro8212 написа:ddinobot написа:Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!
И какьв беше смисьла от тази твоя експертна оценка? Освен трупането на мнения... До модераторите.... Няма да е лошо да ни изтьрпите още малко и да се заключи тази тема....
- goro8212
- Потребител
-
- Кара: BMW 725 tds
- Мечтае да кара: 645i
iliew написа:goro8212 написа:ddinobot написа:Колеги, някой да има запознат с този автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , ходих да го гледам и изглеждаше доста запазен, двигателя работеше перфектно, отпред нямаше удари, но все пак ако някой от вас знае повече за колата, моля нека сподели!
И какьв беше смисьла от тази твоя експертна оценка? Освен трупането на мнения... До модераторите.... Няма да е лошо да ни изтьрпите още малко и да се заключи тази тема....
е колега илиев недей да се гъзираш де,просто му казвам на момчето ,че тази цена за тази кола е висока според мен,ако съм те засегнал нещо извинявай
Ако падна искам да энам, че съм скочил а не че някой ме е бутнал.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4