седма серия и корозията
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: седма серия и корозията
Alpina_fanatic написа:Убеден съм, че колата е надеждно защитена заводски!ВИКИ написа:Според мен това е въпрос без одговор!...
Бате, ти си моят нов идол!
А пък ти си моя...
- kurleja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- Мечтае да кара: Bmw 760li
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
По принцип на БМВ дават 12 години срещу корозия, а при Мерцедес - 30. Това което трябва да знаете е, че гаранция не означава непременно сбъдване на прогнозата, с други думи става въпрос повече за авторитет и име. И двете марки имат идентична обработка на метала, тайните в това са отживелица. Промишления шпионаж работи винаги и общо взето това държи конкурентите на едно и също ниво.
Не знам на кой Мердецес ще уважат рекламация за корозия, ако е на 15 и повече години. Ще те почнат по програма - дайте да видим сервизната книжка..о ама той само до 5-тата година е обслужван в официален сервиз на Мерцедес...о ама тя не е мита всеки път след каране по сняг...о, няма как да стане - колата е карана по грапав асфалт, ето виждате ли - има следи от камъчета по предния капак....това петно от ръжда не е от некачествени материали, а е ожулване от друг автомобил...оправданията няма как да се съберат на сървъра
Не знам на кой Мердецес ще уважат рекламация за корозия, ако е на 15 и повече години. Ще те почнат по програма - дайте да видим сервизната книжка..о ама той само до 5-тата година е обслужван в официален сервиз на Мерцедес...о ама тя не е мита всеки път след каране по сняг...о, няма как да стане - колата е карана по грапав асфалт, ето виждате ли - има следи от камъчета по предния капак....това петно от ръжда не е от некачествени материали, а е ожулване от друг автомобил...оправданията няма как да се съберат на сървъра

Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- kurleja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- Мечтае да кара: Bmw 760li
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Гният от химията и/или солта дето я хвърлят по пътищата... не от водата